Ești Sănătos

Monica Pop, mesaj pentru romani

g

Monica Pop a oferit duminică seara declarații interesante legate de Crăciun și Revelion. Invitată într-o emisiune, aceasta le-a dat sfaturi românilor în privința sărbătorilor.

”Este un popor în depresie”, a spus celebrul medic oftamolog, la România TV.

”Astăzi e bun un medicament, mâine nu mai e. Pe cine și cum să mai credem,” se întreabă Monica Pop.

“85 din 100 de pacienți s-au vindecat de boala asta. Boala, după părerea mea, există. O să vedem și la discuția despre vaccin. Sunt multe întrebări de pus. De sărbători, fiecare familie trebuie să facă așa cum consideră că trebuie să facă. Este un popor în depresie.

Astăzi e bun un medicament, mâine nu mai e. pe cine și cum să mai credem? Eu nu cred că medicamentele acestea au făcut rău. Era normal să se facă un tratament, așa cum s-a putut”, a spus Monica Pop.

Recent, a fost criticată pentru câteva afirmații controversate făcute în cadrul unei emisiune de la Antena3.

”Are efectele secundare pe termen scurt, dar alea pe termen lung unde sunt? Că vă mai spun încă o dată, peste 3 ani face leucemie unul care face vaccinul. Și fac toți…Domnule Gâdea, de unde știți ce se întâmplă peste un an? Faceți copilului dumneavoastră vaccinul ăsta? Pericolul e foarte mare! Nimeni nu poate niciodată să spună că acest vaccin este sigur. Poate peste 10 ani. Bine, hai, cinci ani!”, a declarat Monica Pop.

Cristian Tudor Popescu n-a răbdat mult după episodul de la Antena3 și a avut o reacție dură la adresa Monicăi Pop.

”Însă sunt acești viruși bipezi foarte periculoși care dezinformează agresiv, ba chiar creează panică la nivel național. După părerea mea, este de discutat în ce măsură astfel de afirmații afectează siguranța națională. De pildă, avem o declarație a unei doamne doctor, medic oftalmolog, doamna Monica Pop. (…)Vorbește ca o precupeață la piață. 10 ani, hai 5 de la mine. Discută această doamnă medic exact ca o precupeață la tarabă. Și se numește medic, om de știință – ar trebui să fie.” – a spus CTP la Digi24.