Ești Sănătos

Medic pneumolog: ”Cea mai bună metodă de purificare și igienizarea a aerului din locuință. Nimic nu e mai eficient și mai simplu”

dr radu crisan 640x360 2

Metode de purificarea aerului. În această perioadă, mai mult ca niciodată, e foarte important să ne menținem și casele curățate și igienizare, pentru a evita transmiterea virusurilor.

Pentru purificarea și igienizarea aerului din locuință, există o metodă simplă și la îndemâna oricui.

Medicul pneumolog Radu Crișan a explicat, în cadrul emisiunii Telemedika, de la Medika TV, cum putem purifica și igieniza aerului din case.

”O să vă spun, în premieră un secret, sigur se va viraliza. Sunteți pregătiți să aflați care e cea mai eficientă metodă să purificați aerul din case? Deschideți ferestrele și lăsați aerul proaspăt să intre în casă. În fiecare dimineața, la prânz și seară, este extrem de benefic pentru sănătatea dumneavoastră să aerisiți casa, timp de 15 minute. Plus de asta, dacă ați avut musafiri, aerisiți iarăși, după plecarea acestora. Nimic nu funcționează mai bine decât să lăsați aerul proaspăt să intre în casă,” a declarat dr. Crișan.

Medicul penumolog a mai precizat că pentru igienizarea căilor respiratorii putem folosi banala apă cu sare. Rețeta completă o găsiți AICI.

Evident că, pe lângă asta, nu trebuie să ignorăm metodele deja cunoscute de protecție împotriva infecției cu noul coronavirus: purtarea măștii de protecție în orice spațiu public interior și exterior, distanțarea socială și spălatul mâinilor cu apă și săpun,