Ești Sănătos

Ceaiul campionilor: Ajută la slăbit, apără inima și crește imunitatea. Este extrem de ieftin și se găsește la orice magazin

Wild rose hip tea 750x500 1

Crește-ți imunitatea, protejează-ți inima și slăbește într-un mod sănătos. Toate acestea sunt posibile cu ajutorul unui ceai pe cât de comun, pe atât de benefic.

Ceaiul de măceșe, ceaiul campionilor

Ceaiul de măceșe mai este supranumit și ceaiul campionilor deoarece, indiferent de lupta pe care o duci, acesta te ajută să obții cele mai bune rezultate.

Dacă îți dorești să slăbești, ceaiul de măceșe te ajută datorită efectului de stimulare a digestiei pe care îl crează.

Dacă îți dorești un imbold pentru creșterea imunității, ceaiul de măceșe te ajută, având de 50 de ori mai multă vitamina C decât citricele, și de 200 de ori de cât merele.

Nu în ultimul rând, fructele de măceș sunt recomandate în efecțiunile aparatului cardiovascular,

„Fructele de măceș sunt recomandate în afecțiunile aparatului cardiovascular, ca cele de cardiopatie ischemică, hipertensiune, acționând ca bune vasodilatatoare, arteriale și venoase, acțiunea lor sedativă recomandându-le și în cazul anginei pectorale, și aterosclerozei coronariene,” noteaza topremediinaturiste.ro.

Ceaiul de măceșe are și excelente proprietăți antiinflamatorii, fiind recomandat în caz de osteoartrită. Conținutul ridicat de vitaminte face ca măceșele să fie utile de asemenea și în tratamentele de înfrumusețare.

Consumul ceaiului de măceșe se dovedește de ajutor și în creșterea rezistenței capilarelor sanguine. Mai mult decât atât, măceșelor nu le lipsesc nici proprietățile astringente, antidiareice și diuretice.