Ești Sănătos

Minunile lui Arsenie Boca. Constantin Dulcan: O confirmare extraordinară a ceea ce a făcut Iisus Hristos

arsenie boca 1

Minunile lui Arsenie Boca. Constantin Dulcan: O confirmare extraordinară a ceea ce a făcut Iisus Hristos! De-a lungul timpului, miracolele făcute de cel supranumit Sfântul Ardealului au uimit întreaga țară. Constantin Dulcan, neurolog, și-a expus punctul de vedere despre minunile lui Arsenie Boca.

„De dincolo am să vă ajut mai mult”, a promis Arsenie Boca înainte de a pleca dintre noi.

În anii trecuţi, în în această zi, mii de oameni participau la parastasul fostului stareţ al mănăstirii din Ţara Haţegului. Acum, în urma restricţiilor impuse din cauza epidemiei de coronavirus, numărul celor care au trecut pe la mormântul „Sfântului Ardealului” a fost mult mai mic.

Dar, cu acest prilej, Florentina Fântănaru a adus în studioul Antena 3 doi invitaţi de marcă – unul doctor în neurologie, Dumitru Constantin Dulcan, şi celălalt doctor în teologie, Constantin Necula, pentru a vorbi despre ce reprezintă cu adevărat Arsenie Boca pentru români.

Neurologul Dumitru Constantin Dulcan a explicat cum iubirea autentică poate determina creierul uman să realizeze perforaţe remarcabile, precum cele înfăptuite de Arsenie Boca:

„Din miliardele de oameni care populează pământul la ora actuală, doar câţiva au aceste haruri, aceste abilităţi de a şti – cum ştia părintele Arsenie Boca – totul despre tine, înainte de a îi spune. De la nume şi istoria personală la ce boli urmează să faci şi sfaturi cum pot fi prevenite. Nu mai vorbim despre acel eveniment de teleportare la care Arsenie Boca asistă la înmormântarea mamei fără să fie acolo în sine.

Aceste performanţe pe mine ca om de cunoaştere ştiinţifică mă interesează să ştiu cum este posibil. Există o explicaţie a lucrurilor, dincolo de dimensiunea divină în numele căreia a acţionat părintele Arsenie Boca şi alţii.. Este în acelaşi timp o confirmare a lucrurilor extraordinare care se spun despre Iisus Hristos.

Toţi cei care trăiesc în dimensiunea divină cu emoţia, cu sufletul din punct de vedere ştiinţific… Institutul din California spune textual inima are în jur de 50 de milioane de neuroni prin care decide la nivel de emoţie. Emoţia pleacă din inimă, este transmisă creierului, care o decodifică în trăirile noastre.

Aceşti oameni au trăit emoţia divină. Emoţia înseamnă în primul rând energie. Ca gândul nostru să se transforme în realitate este nevoie de energia emoţiei, emoţia are nevoie la rândul ei de energia lucrurilor”, a declarat neurologul.