Ești Sănătos

A vrut să se răzbune pe iubitul care o ascundea de familie. Cât a slăbit și cum s-a transformat această femeie pentru a-i da o lecție

129311168 3959707764068891 1562542029059454350 o

Samantha Rawley a reușit să slăbească peste 90 de kilograme și a cheltuit 20.000 de dolari pe operații estetice după ce a aflat că iubitul ei o înșela.

Femeia, care este o mamă singură, în vârstă de 30 de ani, a fost întotdeauna complexată și criticată pentru greutatea sa.

Însă încrederea ei a atins nivelul minim când, în 2018, iubitul a înșelat-o și a publicat imagini cu noua parteneră pe rețelele de socializare.

Vestea a fost și mai greu de suportat având în vedere faptul că el a ținut ascunsă relația lor față de familia și prietenii săi.

Totuși, în timp ce comportamentul lui a rănit-o, i-a oferit motivația necesară pentru a scăpa de kilogramele care o supărau.

Tânăra și-a făcut operație de micșorare a stomacului, dar nu s-a oprit acolo.

În urma acesteia, a ajuns de la 164 kg la 72 de kilograme. Imediat ce și-a atins obiectivul, a fost supusă unor intervenții pentru a scăpa de excesul de piele de pe brațe, abdomen și picioare.

”Ne-am întâlnit un an și jumătate, în secret, ceea ce înseamnă că absolut nimeni nu știa de relația noastră. A început să se întâlnească cu altcineva și nu a păstrat asta secret, lucru care ne-a făcut să ne despărțim.

A fost greu pentru că simțeam că încerc mereu să-i fac pe plac și nu mai trăiesc pentru mine. Eram atât de nesigură din cauza faptului că ținem totul secret, încât emoționat eram epuizată. Odată ce am aflat că se întâlnește cu altcineva și posta pe toate rețelele de socializare, am realizat că aș putea să fac asta pentru mine.”, a spus tânăra, conform Daily Mail.

În prezent, Samantha are un stil de viață sănătos, care include un regim alimentar echilibrat și mult sport.