Ești Sănătos

Monica Pop: Nu plătește nimeni pentru măștile neconforme???/ Tot oamenii sunt vinovați?! Tot ei acuzați mereu!

Monica Pop evz 1024x683 640x427 1

Monica Pop: Nu plătește nimeni pentru măștile neconforme??? Tot oamenii sunt vinovați?! Tot ei acuzați mereu!

Celebrul medic oftalmolog cere pedepsirea celor care se fac vinovați de achiziționarea măștilor neconforme. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Monica Pop explică faptul că mulți români s-au infectat cu coronavirus, deși au respectat măsurile de prevenție.

„Achiziția de măști neconforme = Zădărnicirea combaterii bolilor!! Răspundere, amenzi? DNA?! NIMIC?? !!! Cine plătește pentru românii (poate mii) contaminați, victimile măștilor proaste?! Mai sunt și plătite dublu de români!!

Se dorește mușamalizarea acestui act, indubitabil responsabil de mii de infectări? Tot oamenii sunt vinovați?! Tot ei acuzați mereu! Cei care au achiziționat măștile neconforme, purtate inutil, nu??!!

Nimeni??!! Vinovate sunt doar: școlile, teatrele, terasele, piețile, biserica, etc. Măștile neconforme, de departe cele mai periculoase, nu! E normal așa?!

S-a recunoscut ca o parte ( multe de tot) din mastile achizitionate de statul român sint (au fost) neconforme. Deci, purtate degeaba! Deci, s-au îmbolnăvit multi din cei neprotejati de ele desi ei le-au au purtat corect si au avut toată bunăvoința!

Tot oamenii sint vinovati si pentru asta?! Dl ministru al economiei, intrebat de media, recunoaste lipsa de conformitate a unor măști si raspunde ca vor fi inscriptionate ca obiecte care “acopera nasul si gura”, !!!!! Nu creeeed! Pe stradă – numai oameni cu mască, nu am vazut nici macar unul fără!

Cite victime a facut acest ACT ???!!! Cum e posibil??!! Uite că e! În văzul lumii! Dar… tăcere! Că… e de aur!

Nimic! Nici oamenii, nici medicii, nimeni din cei care pledează pentru purtarea măștii (foarte corect, de altfel)! Deși știu că au fost mulți infectați pentru căau purtat măști care nu fac protecție corectă, nu au spus nimic!!!

Deși știe oricine că e unul dintre motivele numărului mare de infectați! În accepțiunea „lor” sunt vinovate numai teatrele, școala, terasele, biserica, pietele, toate locurile dorite de români! Doar măștile neconforme, nu!”, este mesajul Monicăi Pop.