Ești Sănătos

Aceste super-alimente incetinesc procesul de imbatranire

In cele ce urmeaza iti vom prezenta cateva alimente care incetinesc procesul de imbatranire si previn aparitia unor boli. Specialistii afirma ca majoritatea acestor super-alimente ar duce chiar la reversiunea procesului de imbatranire.

Informeaza-te corect, citeste si afla care sunt aceste produse-minune!

Broccoli – probabil cea mai urata leguma din lume (urata – ca infatisare si urata ca sentiment) sau rudele sale: conopida, varza, spanacul, salata verde, napul si alte verzituri din astea :). Sunt excelente pentru ca ajuta la detoxifiere, contin tot felul de minerale si previn cancerul.

Ouale – sunt excelente daca sunt consumate cum trebuie. Contrar asteptarilor, ouale nu iti cresc colesterolul. Acestea sunt o foarte buna sursa de proteine si antioxidanti care ajuta la protejarea sistemului osos si nervos, protejeaza ochii si creierul, reduc riscurile slabirii vederii si aparitiei bolilor de sistem nervos central, previne inclusiv Alzheimer.

Ridichiile – o vorba din popor spune ca e foarte bine sa iti mananci verziturile :D. Dar trebuie sa stim ca e bine sa ne ocupa si de rosiatice :). Ridichiile ajuta la circulatia sangelui si previn anemia.

Afinele – cele mai recente studdi au demonstrat ca afinele contin antioxidanti care pot lupta cu tumorile provocate de anumiti agenti. Alte alimente de violete/vanete ofera aceleasi beneficii. Exemplu: vinetele.

Rosiile – cred ca nu mai au nevoie de nicio prezentare. Continutul lor mare de minerale si agenti sanatosi ajuta la prevenirea aparitiei bolilor de colon, bolilor de piele si inima. Ajuta la prevenirea cancerului de prostata, previn cataracta si multe altele.

Asa ca doamnelor si domnilor, atunci cand mergeti la cumparaturi treceti si cele de mai sus pe lista, nu sunt scumpe si merita ;).