Ești Sănătos

Acest aliment ieftin plin de vitamine și minerale amelioreaza zeci de boli și te ajută să slăbești. Consumă-l dimineața pe stomacul gol!

100 8 740x1048 1

Drojdia de bere conține mulți nutrienți care aduc numeroase beneficii corpului. Este un aliment ieftin care previne sau tratează mai multe probleme. Iată cum te poate ajuta acest aliment.

Cum te ajută drojdia de bere, un aliment ieftin și benefic pentru organism

1. Drojdia de bere ajută digestia. Aceasta este un probiotic natural care combate balonarea deoarece stimulează flora intestinală. Tot ce trebuie sp faci este să pui într-un pahar puțină pudră de drojdie. Peste aceasta vei pune apă călduță.

2. Te ajută dacă ai tenul gras sau uscat.

Poți folosi o mască făcută din acest aliment. Amestecă un cub de drojdie proaspătă sau un plic de drojdie uscată cu puțină apă călduță. Lăsați amestecul timp de 30 de minute, înainte de a-l aplica pe față. Într-un alt recipient amestecați un gălbenuș cu o lingură de germeni de grâu. Apoi combinați acest amestec cu amestecul din drojdie și apă. Aplicați masca pe față și lăsați-o să acționeze un sfert de oră. După aceea vă puteți clăti cu apă călduță.

3. Dacă ai probleme cu părul, drojdia te poate ajuta.

Este eficientă în cazul căderii părului. De asemenea, îi dă părului strălucire și vitalitate. Amestecați o jumătate de pachet de drojdie proaspătă cu apă fierbinte, până se formează o pastă. Așteptați o jumătate de oră înainte de a aplica masca pe păr. Este bine să aplicați până la rădăcină. După 30 de minute, clătiți-vă părul cu apă caldă.

4. Este un bun aliat împotriva stresului, osteoporozei și anemiei. Drojdia este o sursă importantă de minerale, magneziu, calciu și vitamine. De aceea ajută la combaterea stresului, a osteoporozei și a anemiei.