Ești Sănătos

Cum sa ai un TRANZIT SANATOS! Scapa de gaze, balonari si constipatii!

75580178 436522473666645 5974139134657167360 o

Micul dejun este esențial pentru detoxificarea intestinelor. Pentru ca ele să funcționeze corect, ar trebui să vă începeți ziua cu un ceai cald sau cu un pahar de apă călduță și lămâie.

În zilele noastre multe persoane suferă de tot felul de probleme intestinale deoarece, din păcate, aceste organe sunt afectate de obiceiurile alimentare nesănătoase, de stilul de viață sedentar și de alte obiceiuri proaste ce duc la acumularea de toxine și reziduuri în organismul nostru. Astfel, organele care se ocupă cu detoxificarea organismului nu mai funcționează corect.

Curățarea și detoxificarea intestinelor este una dintre cele mai bune metode de a susține procesul de purificare al organismului. De aceea, din ce în ce mai mulți oameni apelează la sfaturi și recomandări pentru detoxificarea intestinelor și eliminarea reziduurilor ce se acumulează în acestea, resturi ce pe termen lung pot afecta serios sănătatea.

Obiceiurile alimentare nesănătoase și stilul de viață dezordonat pot afecta intestinele în mod negativ. De aceea, este important să vă mențineți intestinele curate pentru a fi sănătoși și a vă păstra calitatea vieții.

Sfaturi pentru curățarea și detoxificarea intestinelor

– Dacă sistemul dumneavoastră digestiv nu funcționează corespunzător sau dacă suferiți de constipație cronică, gaze și balonare abdominală, probabil că intestinele au nevoie de o detoxificare completă. Iată câteva trucuri:

– Mâncați bine la micul dejun.

– Micul dejun joacă un rol foarte important în detoxificarea intestinelor și a sistemului digestiv. Vă recomandăm să vă începeți ziua cu un ceai cald sau cu puțină apă caldă cu lămâie. Mai târziu puteți servi ovăz, fructe, legume și sucuri naturale.

– Corpul dumneavoastră vă trimite mereu semnale atunci când este pregătit să elimine reziduurile. Dacă vă abțineți mai mult timp, poate apărea constipația sau alte probleme intestinale.

– Nu vă forțați niciodată în timp ce vă goliți intestinele.

– Specialiștii vă sfătuiesc să nu vă forțați în timpul eliminării reziduurilor. Respirați normal și fiți relaxați atât timp cât este necesar.

– Adoptați o alimentație mai sănătoasă.

Anunt
– Trebuie să aveți mare grijă cu obiceiurile alimentare dacă vreți ca intestinele dumneavoastră să fie curate și fără toxine. Mâncați mai multe alimente ce conțin o cantitate mare de antioxidanți și fibre, precum fructele, legumele și cerealele integrale.

– Faceți mișcare.

– Exercițiile fizice joacă un rol foarte important în detoxificarea organismului. Încercați să faceți mișcare timp de cel puțin 30 de minute în fiecare zi și veți vedea cu siguranță rezultate pozitive în privința digestiei și a sănătății intestinelor.

Cele mai bune sucuri pentru detoxificarea intestinelor

O modalitate extraordinară de a detoxifica intestinele și a susține o digestie optimă o reprezintă consumul sucurilor naturale. Am întocmit o listă cu cele mai bune rețete de sucuri pentru atingerea acestui scop:

1. Suc de portocale, piersici și căpșuni

Acest suc vă va ajuta să aveți grijă de sănătatea intestinală. Consumându-l în mod frecvent, veți elimina toxinele din sistemul digestiv și vă veți îmbunătăți digestia.

Ingrediente

• Sucul a 2 portocale
• 3 piersici fără sâmbure
• 7 căpșuni

2. Suc verde pentru detoxificarea intestinelor

Sucurile verzi sunt o alternativă minunată pentru detoxificarea intestinală și a întregului organism. Frunzele legumelor verzi sunt foarte utile pentru sistemul respirator, ficat, rinichi și colon.

Ingrediente

• 2 fire de țelină
• 2 morcovi
• 1 cățel de usturoi
• 1 sfeclă roșie
• 3 fire de pătrunjel
• 4 frunze de salată românească
• 2 fire de mărar

3. Suc de mere și morcovi

Acest suc combină beneficiile merelor cu proprietățile morcovilor, transformându-l într-o modalitate delicioasă de detoxificare intestinală. Ideal este să beți acest suc timp de 9 zile consecutive, pentru a vedea rezultatele.

Ingrediente

• ½ măr tăiat bucățele
• 1 mână de creson
• 2 morcovi mari