Ești Sănătos

HOROSCOP SĂNĂTATE 2021: Previziunile astrologice despre sănătatea fiecărei zodii, în al doilea an de pandemie

horoscop 2021 77488700

HOROSCOP SĂNĂTATE 2021. Anul 2020, marcat de pandemia COVID-19, ne-a demonstrat tuturor că sănătatea este mai importantă decât orice. Nu știm ce ne rezervă 2021, în contextul crizei sanitare și a efectelor acestora în viața noastră, în economie, în sănătate.

În 2021 vom avea de învățat în continuare lecții privind lucrurile pe care punem preț și astrele au pregătit schimbări importante pentru unele zodii scrie acasă.ro.

Cine are o sănătate de fier, cine va sta mai mult pe la medici, aflăm în cele ce urmează.

Horoscop 2021 – Sănătate- toate zodiile
Jupiter în Vărsător în perioada aprilie – septembrie va influența sănătatea acestei zodii, însă Saturn în Capricorn pe tot parcursul anului 2021 va marca viață și starea tuturor nativilor zodiacului.

Horoscop sănătate 2021 Berbec
Eșți sănătos „tun” în 2021, dragă Berbecule! În afară de câteva probleme minore care te vor deranja din când în când, astrele nu ți-au pregătit evenimente majore în planul sănătății; prin urmare te vei putea concentra pe muncă pe care ți-a pregătit-o prezența lui Saturn în casă a 10-a. Atenție, însă, la oboseală excesivă și la nivelul de stres, care pot aduce o serie de dereglări la nivel fizic și hormonal.

Nodul lunar Sud în Săgetător și Nodul lunar Nord în Taur te fac expus la intoxicații alimentare sau probleme create de o dietă necorespunzătoare și de digestie, așa că nu strică mai multă atenție la ceea ce mănânci. Nu ignoră nici eventuale probleme cu spatele sau coloana vertebrală pentru că mai târziu s-ar putea să regreți.

Horoscop sănătate 2021 Taur
Cu Marte în Berbec și Soarele în Capricorn, începi anul cu oarece probleme de sănătate: febra, dureri de cap, poate o accidentare. Din fericire eșți foarte atent la sănătatea ta, în general, iar problemele nu vor lasă urme adânci, dat fiind felul în care te îngrijeșți.

Nodul lunar Nord la ține acasă și Nodul lunar Sud în Săgetător creează un context ciudat, în care vor apărea probleme de sănătate greu de diagnosticat, în ciuda tuturor testelor și analizelor și a cheltuielilor pe care le faci pentru a da de cap neplăcerilor. În aprilie, când Soarele va întră în semnul tău, lucrurile se mai limpezesc și te vei simți bine. Atenție, însă, la alimentație pentru că poți avea probleme cu digestia, dar și la eventuale probleme cu ochii.

Horoscop sănătate 2021 Gemeni
Lucrurile nu arată deloc bine pentru voi în 2021. Prezența lui Saturn în Capricorn alături de Jupiter va face vulnerabili la boli și este posibil să fiți diagnosticați cu o afecțiune gravă și de durata. Nu lăsăți nimic la voia întâmplării când vine voba de sănătate, chiar dacă, aparent, este vorba de ceva minor. Atenție mare la bolile transmisibile pe calea aerului și la cele infecțioase pentru că aveți un sistem imunitar vulnerabil.

Horoscop sănătate 2021 Rac
Nu ai motive de îngrijorare în 2021, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să ai grijă de ține. Saturn și Jupiter în casă a 7-a ți-au pregătit mici probleme, iar Nodul lunar sud în casă a 5-a ar putea genera probleme cu digestia, însă dacă acorzi atenția necesară alimentației acestea nu vor fi majore. Ai grijă și de sistemul tău imunitar, pentru că vei fi expus la răceli ușoare în sezonul rece atât la începutul anului, cât și la sfârșit.

Horoscop sănătate 2021 Leu
Sănătatea ta parcă se da într-un roller-coaster în 2021. Conjuncția Jupiter-Saturn pe casă a șasea, a bolilor, va aduce cu ea probleme de sănătate. Poți trece prin boli acute, crize de rinichi sau probleme gastrice, ori intestinale. Nu va fi, însă, nimic grav, ci doar supărător. Atenție și la sistemul respirator, mai ales pentru aceia dintre voi care suferă de boli ale acestui aparat!

Horoscop sănătate 2021 Fecioara
Începi anul cu o energie de invidiat și te simți perfect. Totuși, din aprilie până în septembrie va trebui să acorzi o atenție sporită sănătății, pentru pot apărea neplăceri cauzate de sistemul reproducător ori de aparatul urinar. Cei care suferă de diabet trebuie să fie prevăzători, în mod special. Este posibil să apară probleme minore la nivel gastric sau articular, însă nu va fi nimic serios.

Horoscop sănătate 2021 Balanță
Nu ai multe lucruri de care să te plângi în 2021. Singurele probleme de sănătate ce pot apărea vor fi cauzate de un stil de viață haotic și de alimentația nesănătoasă.

Horoscop sănătate 2021 Scorpion
Starea ta de sănătate va avea parte de multe suișuri și coborâșuri. Poți experimenta episoade acute ale unor afecțiuni, în special în perioada ianuarie – mai. Atenție la obiceiurile alimentare și la stilul de viață.

Horoscop sănătate 2021 Săgetător
Vei avea un an agitat, în care stresul va fi la cote înalte, ceea ce îți va aduce probleme cu somnul, picioarele și ochii. Dacă nu vei reuși să mănânci sănătos și echilibrat, ai putea avea probleme cu greutatea, dar și cu dantură.

Stilul de viață dezorganizat îți scade imunitatea și vei deveni vulnerabil la răceli și virusuri, ce ar putea provoca infecții respiratorii. Nu ar strică să faci mai multă mișcare.

Horoscop sănătate 2021 Capricorn
Nu vei avea probleme majore de sănătate, iar micile supărări din acest sector vor veni și vor pleca. Energia este la cote înalte, așa că nu ai nicio scuză să nu faci mișcare. Încearcă să elimini din viață ta stresul și anxietatea, pentru că ele pot crea și probleme de ordin fizic.

Horoscop sănătate 2021 Vărsător
Saturn în Capricorn favorizează apariția unor probleme de sănătate, dar acestea vor fi mai mici decât în 2020. Atenție la picioare și articulații! Din când în când stomacul ți-ar putea crea neplăceri, dar și câteva răceli. Undeva pe la jumătatea anului să fii foarte atent pe unde calci pentru că există un risc de accidente.

Horoscop sănătate 2021 Pești
Problemele majore de sănătate va ocolesc, însă articulațiile și partea inferioară a spatelui va vor supără din când în când. Începutul anului va fi de bun augur pentru voi din punct de vedere al sănătății, grație lui Jupiter în casă a 11-a; ați putea scapă de o boală cronică din cauza căreia nu v-ai simțit prea bine în ultima vreme.

Perioada aprilie – septembrie, când Jupiter va trece în Vărsător, nu va mai fi, însă, la fel de bună. După o perioada de respiro în octombrie, din noiembrie este posibil să aveți probleme serioase din cauza aliementatiei și a lipsei de mișcare. Sunteți expuși la obezitate și dacă nu veți trata serios problema și nu veți lua măsuri, de aici ar putea să apară și alte probleme de sănătate.