Ești Sănătos

Gabriela Cristea are probleme de sănătate. Este pe viață cu acest diagnostic

efsdf

Gabriela Cristea are probleme de sănătate cu care din nefericire este nevoită să trăiască pentru tot restul vieţii. Este una din cele mai apreciate prezentatoare tv de la noi din ţară şi trăieşte o poveste de dragoste demnă de romane. Deși mereu este plină de viață și radiază pe rețelele de socializare, mai ales de când a pierdut mai multe kilograme, se pare că Gabriela Cristea se confruntă cu o problemă de sănătate gravă, despre care a vorbit public în urmă cu ceva timp.

Celebra prezentatoare TVa vorbit în urmă cu ceva timp despre o afecțiune cu care se luptă de mai mulți ani. Astfel, ea a mărturisit că are probleme cu glanda tiroidă.

Prezentatoarea tv a descoperit că are această boală după ce a efectuat mai multe analize. Deși era mereu obosită, fără chef de viață și avea mai mereu tot felul de stări, nu a luat în seamă și nu s-a gândit că ar putea fi vorba de ceva grav, punând totul pe seama stresului și a vieții active pe care o are. Cu toate acestea, ea a efectuat mai multe analize de specialitate, din care a reieșit că este ușor peste parametrii normali.

Gabriela Cristea se consideră o norocoasă, pentru că a descoperit această afecțiune la timp și nu a fost nevoie de proceduri speciale. Astfel, ea poate ține boala sub control fără medicamente, după ce a întâlnit un medic care i-a recomandat să lucreze la starea ei de spirit, să facă sport, să fie mai puțin stresată, totul pentru a nu da naștere altor complicații.

„Simptomele acestei afecțiuni pot fi confundate cu multe alte boli. Eu pot să spun că am fost un caz fericit. Eu în momentul acesta pot să îmi țin oarecum problemele sub control fără medicație. Dar, spre norocul meu, am descoperit că aș putea avea aceste probleme sau că tind spre a căpăta aceste probleme exact în momentul în care eleîncepeau să se declanșeze.

Am căutat un endocrinolog și am ajuns la unul care mi-a spus că bine ar fi să facem lucrurile de manieră nemedicamentoasă. Adică, hai să încercăm să nu mai fim așa de stresați, hai să încercăm să avem un regim de viață echilibrat, hai să facem un pic de sport și să vedem la ce rezultate ajungem. Eu am ajuns când trebuia.”, a declarat prezentatoarea de televiziune.

O altă problemă de sănătate a afectat-o în urmă cu ceva timp
Gabriela Cristea se mai confruntă și cu altă problemă de sănătate. Celebra prezentatoare a descoperit de curând că are parodontoză, după ce a mers la medicul stomatolog pentru a-și înfrumuseța dantura, pe motiv că fanii i-ar fi reproșat că are dinții strâmbi.

Ea nu a avut niciun simptom care să o ducă cu gândul că ar avea parodontoză, însă specialistul a descoperit.

Gabriela Cristea a vorbit si despre momnetul in care nu a fost la înmormântarea mamei sale.

Gabriela Cristea a trecut prin momente extrem de dificile în urmă cu câțiva ani. Acum, vedeta face mărturisiri sincere în legătură cu motivele pentru care nu s-a prezentat la înmormântarea mamei sale.

Gabriela Cristea, mamă la rândul ei acum, a spus la Acces Direct că și-a luat rămas bun de la mama sa, chiar dacă nu a condus-o pe ultimul drum:

„A fost o presiune foarte mare pentru mine. E greu de explicat în cuvinte ce am avut eu, ce am simțit eu, iar legătura dintre mine și respectul pe care i-l port și lucrurile pe care le fac acum când nu mai este nu o să le povestesc. Mi se par prea intime’.