Ești Sănătos

Avea 226 kilograme și bea 4 litri de suc pe zi! Apoi a slăbit 160 de kilograme, fără sală! Cum a reușit și cum arată azi:

unnamed 1

Zach Moore din statul american Florida ajunsese să bea opt litri de sucuri acidulate pe zi și astfel a ajuns la greutatea de 226 de kilograme. Totuși, bărbatul a reușit să dea jos aproape 160 de kilograme, fără să meargă deloc la sală!

Aceasta este incredibila poveste a lui Zach Moore, un bărbat care în prezent are vârsta de 39 de ani și este din Florida, Statele Unite.

Era în decembrie 2013 atunci când acesta s-a urcat pe cântar și a descoperit că a atins impresionanta greutate de 226 de kilograme. Bărbatul a recunoscut faptul că era un mare iubitor și consumator de preparate fast food și din alimentația lui zilnică nu lipseau sucurile acidulate. La un moment dat, Zach Moore ajunsese să bea chiar și opt litri pe zi!

Într-o zi, bărbatul a decis să iasă în oraș cu familia, pentru a mânca. În scurt timp, acestuia i s-a făcut rău și s-a ales cu o intoxicație alimentară extrem de gravă. Acestuia i-a fost atât de rău încât a slăbit în jur de 30 de kilograme într-un timp îngrijorător de scurt.

Acesta a fost punctul de cotitură pentru Zach Moore, căci situația prin care tocmai trecea a fost fix lucrul de care a avut nevoie pentru a se motiva să facă o schimbare majoră în viața lui.

Bărbatul a înțeles că trebuie să slăbească și să adopte un stil de viață sănătos dacă dorește să evite problemele medicale.

img

Extrem de decis să își schimbe radical viața și să poată trăi normal, americanul a acceptat să facă o operație de micșorare a stomacului și, fără sală sau înfometare, acesta a reușit să ajungă la o greutate de 68 de kilograme!

După ce și-a făcut operații estetice pentru îndepărtarea excesului de piele, Zach Moore se declară mai mult decât mândru și mulțumit de reușitele sale și acum încearcă să îi motiveze și pe alții să facă acest pas important în viață.

„La micul dejun mâncam câteva brioșe cu o sticlă de doi litri de suc. La prânz comandam pizza și mâncam cât mâncau restul membrilor de familie la un loc. La cină serveam cartofi prăjiți, hot dog și hamburgeri”, a dezvăluit bărbatul pentru cei de la Dailymail.co.uk.

Experiența transformatoare a lui Zach Moore este astăzu un adevărat model de ambiție și determinare pentru alți oameni supraponderali care își doresc o schimbare și un stil de viață mai sănătos.

img 1

img 2

img 3