Ești Sănătos

Cătălin Botezatu a ajuns la spital. Ce i-au interzis medicii să mai facă și cum a reacționat disignerul

boteza

Cătălin Botezatu a început anul 2021 cum nu se poate mai bine, la spital. Celebrul disigner și jurat de la Bravo, ai stil! a ajuns din nou pe mâna medicilor și s-a ales și cu o interdicție.

Cătălin Botezatu s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate de-a lungul timpului, motiv pentru care încearcă să țină totul sub control. El s-a dus la o clinică din Turcia pentru a-și face un set de analize.

Cătălin Botezatu nu a mers singur. Vedeta de la Kanal D a fost însoțit de consilierul său medical, Eva Pavel. Pentru a uita de griji în acest an, disignerul și-a făcut toate analizele.

Deși în mare parte totul a ieșit bine, medicii au fost nevoiți să îi interzică o mare plăcerea alimentară: dulciurile.

”Așa este, am făcut o scurtă călătorie în Turcia, zilele trecute, pentru a-mi face un nou set de analize. Toate au ieșit bine! Singurul lucru mai puțin plăcut în urma acestei vizite e faptul că medicii mi-au interzis să mai mănânc dulciuri”, a mărturisit Cătălin Botezatu, pentru Ciao.

Disignerul nu este la prima abatere. Chiar el a mărturisit că Eva Pavel, consilierul său medical, l-a avertizat din timp cu privire la consumul de dulciuri, însă el nu a vrut să țin cont de acest lucru.

Totuși, acum, după noul set de analize, Cătălin Botezatu este mai hotărât ca niciodată se renunțe la alimentele care îi fac rău. De asemenae, el speră că va putea avea un meniu echilibrat pentru a putea fi în siguranță din punct de vedere medical.

”Eva mi-a tot spus de-a lungul timpul că ar fi bine să renunț la produsele care au zahăr, că nu-mi fac bine, dar n-am ascultat-o. Acum sper să pot să le elimin complet și să am o alimentație echilibrată”, a mai spus disignerul.

Cătălin Botezatu preferă spitalele din străinătate, având în vedere problemele de sănătate grave cu care s-a confruntat în trecut. El a avut operații la inimă, dar și la colon, după ce a aflat că are o tumoră.

Eva Pavel este consilierul său medical de aproape zece ani de zile și este alături de el la fiecare vizită făcută în spitale. În ceea ce privește vizita sa în Turcia la început de an, disignerul mărturisea în urmă cu câteva luni că se simte epuizat și ar preferă să facă o serie de controale pentru a se asigura că totul e în regulă. Așa a și făcut.