Ești Sănătos

Masatto și arta masajelor, o soluție în perioada pandemiei – află de ce

Masatto și arta masajelor, o soluție în perioada pandemiei - află de ce

Pandemia a avut și încă are o amprentă gravă asupra multor comportamente și domenii de activitate. Implicațiile sunt atât de extinse, încât ajunge să ne afecteze psihic. Vorbim despre munca de acasă ca de o realitate constantă, despre necesitatea de a găsi soluții adaptate care să mențină distanțarea socială. Este o necesitate, însă cu efecte negative din anumite puncte de vedere. Limitați întrevederile, interacțiunile sociale, munciți mai mult acasă, dar nu și mai comod. Iată că Masatto a găsit o soluție și pentru asta.

Celebrul brand pe nișa fotolii masaj excelează la capitolul idei inovative pe care le și pune în practică, îmbunătățind variantele de produse. Divina sau Bellatrix din noua colecție sunt doar câteva exemple despre ce înseamnă excelență în masare, funcții de înaltă tehnologie aduse la îndemâna utilizatorului și eleganța unui design compact.

Fotoliile de masaj, pauza ideală acasă sau la birou

Marile companii de talie internațională au aplicat de multă vreme conceptul de relaxare la locul de muncă. Adică au creat un mic colț de rai, o cameră a relaxării pentru pauzele binemeritate ale angajaților. S-a dovedit că pauzele odihnitoare cresc randamentul la locul de muncă, eficiența și implicarea. Altfel spus, cine își dorește angajați fericiți, aplică strategia relaxării. Cum? Fotoliile de masaj pot fi substitut perfect pentru un maseur profesionist.

Totodată, în intimitatea casei un fotoliu de masaj poate trona. Este ca și când ați avea la îndemână, oricând, non stop, un aliat al stării de bine. Oricine trece la un moment dat printr-un banal episod al durerii de cap, de gât sau spate după o noapte de somn deloc odihnitor. Oricine, mai ales în zilele noastre, știe ce înseamnă stresul și oboseala acumulate. Acestea pun o amprentă pe tot corpul, ne consumă psihic și fizic, amplifică durerile de orice fel.

În variante pentru acasă, Masatto a creat variante de fotolii cu design cât mai compact, care nu ocupă prea mult loc, însă au potențial maxim de masare cu precizie și eficiență. În noua colecție de produse lansate, linia 2020-2021, regăsim la categoria home use modele precum Hadar, Tania și Atria. Dar cei care caută the best of the best vor fi uimiți și atrași ca un magnet de Bellatrix.

Masajele contrabalansează efectele sedentarismului

Corpul uman și mecanismul de funcționare al acestuia sunt uimitor create. Totul vine în lanț și de la un factor ce afectează un organ intern și apare durerea, se declanșează o cascadă de evenimente. Durerea din zona cervicală, asociată unei posturi incorecte pe termen lung, lucrând în fața ecranelor spre exemplu, este asociată cel mai adesea cu stare generală proastă, cu durerile de cap de asemenea, de unde și un randament scăzut și dureri ce vă pot chiar trezi și în toiul nopții – mușchi încordați ce fac ca durerea să radieze și începe tâmpla să zvâcnească.

Amorțeală, durere, crampe – sunt câteva efecte cu care ne confruntăm din cauza lipsei de activitate, a sedentarismului, mai cu seamă când mai mult ca oricând, acum, avem activități și deplasări mai limitate. Masajele pot fi de mare folos.

În combinație ideală cu role de masaj ce ating exact punctele de interes unde mușchii sunt mai încordați, cu încălzire de asemenea, masajele detensionează, îmbunătățesc circulația și ameliorează durerile. Când vă simțiți bine fizic, lucrurile par ușor de făcut.