Ești Sănătos

Fiecare deget e legat de 2 organe: incearca aceste metode japoneze pentru vindecare rapida

7k

Japonezii folosesc medicina alternativa deja de o perioada foarte lunga de timp. Pe baza acestei teorii, fiecare deget are legatura cu cel putin doua organe. Aceste tratamente isi fac efectul in doar 5 minute.

Metoda este cunoscuta sub denumirea de Jin Shin Iyutsu si echilibreaza emotiile prin stimularea mainilor. Aceasta arta de vindecare se bazeaza pe convingerea ca degetele sunt cele care mentin echilibrul in organismul nostru. Asadar, ele ne pastreaza echilibrul energetic si sanatatea din punct de vedere fizic si emotional. Mai mult decat atat, aceasta metoda implica fiecare deget doar tinandu-l timp de cateva minute. Facand acest lucru, veti reusi sa respirati mai usor, putand apoi sa va masati degetele de la maini, nu mai mult de 3 minute.

TOT CE TREBUIE SA FACETI ESTE SA CITITI CELE CE URMEAZA PENTRU A VA VINDECA INTREG CORPUL SI TOATE ORGANELE.

Degetul mare – Organe: splina si stomac Emotional: depresii si anxietate Fizic: cefalee, probleme ale pielii, dureri de stomac, nervozitate Degetul aratator – Organe: rinichi, vezica urinara Emotional: nemultumire, teama, confuzie Fizic: probleme de digestie, dureri musculare, dureri dentare, dureri de spate. Degetul mijlociu – Organe: plamani, intestinul gros Emotional: pesimism, teama si tristete Fizic: probleme ale pielii, digestie, astm Degetul mic – Organe: inima si intestinul subtire Emotional: anxietate si lipsa increderii in sine Fizice: probleme cardiace si osoase si dureri in gat