Ești Sănătos

Puneti gheata in acest loc si organismul dumneavoastra va fi altul!

FB IMG 1614575562654

Medicina chinezeasca spune ca organismul nostru are un sistem energetic ce poate fi stimulat prin acupunctura si masaj. Aceasta tehnica ne poate influenta energia, imbunatatind functia organelor. Conform medicinei chinezesti, daca punem un cub de gheata in spatele gatului, sanatatea intregului organism se poate imbunatati, oferind in acelasi timp mai multa energie.

Punctul despre care vorbim, este localizat la baza craniului. Acupunctura numeste acest punct Feng Fu.

Intindeti-va pe burta si puneti cubul de gheata in acest loc. Lasati-l acolo timp de 20 de minute. Puteti lega cubul cu un bandaj sau o esarfa. La inceput este posibil sa resimtiti o senzatie ciudata, insa aceasta va dura doar cateva secunde. Punctul va incepe sa se simta cald, in cateva minute. Trebuie sa repetati acest proces de doua ori pe zi iar rezultatele nu vor intarzia sa apara.
Presand acest punct, se elibereaza endorfina, asa ca nu va speriati daca incepeti sa fiti euforic in primele zile ale tratamentului.

Trebuie sa luati in calcul faptul ca acesta nu este un tratament, pentru o anumita boala, ci o metoda prin care redobanditi echilibrul organismului. Daca veti practica zilnic aceasta tehnica, veti observa cum problemele cu somnul dispar si intreaga stare se va imbunatati.

Masarea acestui punct duce la o digestie mai buna, tratarea durerilor de cap, de dinti sau articulare.

In plus, chiar si cei care sufera de astm, obezitate sau malnutritie pot avea de castigat in urma utilizarii acestei metode.

Aceasta metoda nu este recomandata femeilor insarcinate, schizofrenicilor sau epilepticilor!