Ești Sănătos

Fetiței lor îi apăruse un cerc maroniu în jurul gâtului. Au crezut că e murdară, dar medicii le-au dat o veste cruntă. Ce însemnau semnele de pe corpul micuței

Untitled 1

Părinții unei tinere de 14 ani au văzut că de ceva vreme fiica lor avea pe gât un cerc de culoare închisă, potrivit kromania.ro.

Deși prima dată au crezut că e murdărie, au înțeles că pielea era cea care se colorase în acest fel, așa că, în cele din urmă au decis să meargă cu fata la un medic pediatru.

Nici nu bănuiau ce veste îngrozitoare avea să le dea medicul: le-a zis că dacă acest tip de pete întunecate apar pe piele în zona încheieturilor sunt un semn că pancreasul nu mai funcționează corect.

În cazul în care acest organ este dezechilibrat, înseamnă că secretă o cantitate excesivă de insulină care este pompată în organism. Astfel se crește riscul de a dezvolta diabet zaharat de tip 2.

Din fericire pentru această familie, în acest caz afecțiunea fetei a fost descoperită la timp, și fetița se află în prezent în afara oricărui pericol. Dacă tu sau cineva apropiat ție are astfel de semne pe corp, mergi de urgență la un control medical, ar putea fi ceva grav.