Ești Sănătos

Alimentul ieftin si banal cu care traiesti o suta de ani. Mananca doua lingurite in fiecare zi

alimentul natural romania traiesti 100 de ani

Alimentul ieftin si banal pe care il au multi romani in casa are niste efecte miraculoase. Te ajuta sa traiesti o suta de ani, daca il consumi periodic. Este in topul ingredientelor care fac minuni pentru longevitate. Este sanatos si iti aduce o multime de beneficii pentru sanatate. Sigur nu stiai ce se intampla, de fapt, daca il consumi.

Mananca doua lingurite in fiecare zi si efectele vor fi uluitoare. Pentru fiecare doua lingurite consumate intr-o zi din acest produs minune, se reduce riscul de deces cu 8%. Te ajuta sa lupti cu obezitatea, diabetul, bolile cardiovasculare, dementa si cancerul.

Este vorba, mai exact, despre banala fasole. Vine la pachet cu carbohidrati complecsi, proteine si minerale. In plus, suplimenteaza fibrele necesare microbomului nostru si accelereaza sistemul imunitar. Dan Buettner a calatorit in Okinawa, Japonia, in Nicoya, Costa Rica, in Ikaria, Grecia, in Loma Linda, California si Sardinia, Italia, toate acestea fiind ”zone albastre”.

Sunt, de fapt, locurile in care locuiesc cei mai multi centenari. Scopul a fost sa afle ce alimente consuma acestia. In afara de calatorii, a discutat cu numerosi nutritionisti. Ceea ce a descoperit l-a uimit. In topul celor mai recomandate alimente, jumatate dintre ele fac parte din familia leguminoaselor.

Alimentul ieftin si banal. Aici reamintim lintea, boabele de soia, mazarea, nautul si fasolea. Acest ingredient este unul care are grija si de mediul natural. Poate fi produsa oriunde, este ieftina si nu necesita congelarea, fiind fasole uscata. In plus, poate fi depozitata usor pentru o perioada mai lunga de timp, scrie csid.ro.