Ești Sănătos

Medic român, mesaj cutremurător: „Haideți în ATI să vedeți iadul cu ochii voștri. Apoi să vedem ce mai aveți de comentat”

pat de spital 640x427 1

Medic român, mesaj cutremurător: „Haideți în ATI să vedeți iadul cu ochii voștri. Apoi să vedem ce mai aveți de comentat”.

Șefa Secției de Anestezie Terapie Intensivă de la Spitalul Colentina a transmis un mesaj cutremurător pe contul său de Facebook. Dr. Laura Zarafin trage un semnal de alarmă în cazul persoanelor care ignoră primele simptome de COVID-19 și nu merg direct la spital.

Vinovați pentru această situație, în opinia medicului Laura Zarafin, sunt așa-zișii formatori de opinie sau influencerii.

Dr. Laura Zarafin, mesaj cutremurător. „Oamenii sunt disperați de frică/ De vină sunt cei ce i-au asmuțit contra doctorilor”

„Nu sunt de vină oamenii care sunt disperați de frică, lipsa locurilor de muncă, izolare, depresii, spectrul foametei și a crizei. Ei au nevoie să creadă în “minuni”. Se agață de orice speranță.

De vină sunt cei care cu bună știință i-au înrăit și i-au asmuțit contra doctorilor, fără nici un fel de discernământ, împroșcând venin și ură, băgându-le în cap că oamenii sunt omorâți la spital cu oxigen sau legați de pat.

Nu are rost să mai explic că cei ce fac asta nu sunt atât de proști sau de neinformați cât să nu știe ce se întâmplă în toată lumea cu această boală. Este o atitudine deliberată, de o inconștiență criminală, care duce la decese și mai multe.

S-a deschis ieri un pavilion în care se lucrase două săptămâni la instalația electrică și în care existau 7 paturi ATI, cu tot ce trebuie.

CNCCI avea deja o listă de așteptare și ne-a trimis 7 pacienți; în 3 ore umplându-se terapia intensivă.

Toți cei 7 pacienți erau dintre cei ce au stat acasă 7-10 zile de la debutul simptomelor, crezând idioțeniile propagate de unii formatori de opinie potrivit cărora virusul nu există.

Toți au ajuns apoi la camerele de gardă din diverse spitale unde au stat zile, cu saturații extrem de mici, cu afectări pulmonare de peste 70%.

Cui ajută toate tâmpeniile debitate de părerologi?

Cum credeți că poți susține și vindeca plămânii ALBI în proporție de 75%? Veniți și arătați-ne!!!”, a scris șefa Secției de Anestezie Terapie Intensivă de la Spitalul Colentina.

Mesaj cutremurător: „Haideți în ATI să vedeți iadul cu ochii voștri. Apoi să vedem ce mai aveți de comentat”
Dr. Laura Zarafin îi numește pe cei care neagă existența virusului SARS-CoV-2 „criminali și iresponsabili”.

„Sunteți criminali si iresponsabili. Da, 50% nici nu știu că au avut virusul, așa este, 45 % au forme ușoare sau medii de boală. Dar cei 5% care ajung în ATI se luptă pentru fiecare respirație; este halucinant ce vedem, iar habarniștii au și nesimțirea să ne acuze că noi îi omorâm.

Păi noi îi luăm de pe stradă sau cum?

Dacă ar fi bine, cum ar ajunge oamenii aceștia la urgențe, în UPU-uri, cu saturații sub 60% și cu plămânii afectați 70-85%??????? Nici urgentiștii nu cred că merg din casă în casă să ridice oameni ca să îi pună pe ventilator că nu au ce face.

Oameni buni, înțeleg că sunteți afectați psihic de pandemie.

Treziți-vă odată, toți cei cu putere de influențare a oamenilor simpli și nu mai semănați ură degeaba pentru că veți avea pe conștiință multe decese.