Ești Sănătos

Prof. dr. Vlad Ciurea. Schema de tratament cu care s-a vindecat de Covid. „Am trecut prin iad”

vlad ciurea 640x330 1

Prof. dr. Vlad Ciurea a povestit de mai multe ori că, în mopmentul în care a fost infectat cu Covid, a trecut prin iad. În ce priveşte măsurile de protecţie, medicul a recomandat, pe lângă purtarea măştii de protecţie, distanţarea şi igiena mâinilor. De asemenea, vaccinarea anti-covid.

Reputatul neurochirurg a povestit care a fost schema de tratament cu care s-a vindecat de Covid

„Vreau să să spun că eu nu am avut o formă uşoară, ci una medie, chiar peste medie, dar nu chiar severă. Când am avut test pozitiv şi am văzut că starea mea nu este bună, cu toate că aveam gust, miros, mă orientam, eu simţind că aş putea să mă degradez, am decis să merg la spital.

La Institutul Matei Balş mi s-au introdus patru medicamente intravenos:

antibiotic
cortizon de tip dexametazonă
antiviral Remdesivir
Tocilizumab, un antiinflamator.
Cu toate făceam perfuzii de două ori pe zi.

În afară de acestea, mai luam

un antitrombotic
vitamina C
vitamina D
protecţie gastrică.
Acesta a fost tratamentul aproximativ o săptămână”, a declarat prof. dr. Vlad Ciurea, , la Antena 3.

Celebrul neurochirurg a precizat că a luat vitamine și înainte Covid și după ce s-a vindecat de Covid. Profesorul nu exclude nici vitaminele, nici tratamentele naturiste și nici nu respinge tratamentele pe care unii medici spun că le-au conceput singuri.

„Iau şi acum vitamina D, se recomandă în perioada de iarnă, primăvară, iau vitamina C, iau şi zinc. Deci nu le exclud. Tratamentele naturiste nu dăunează creierului, organismul e perfect conceput astfel că dacă ajung o serie de medicamente şi suplimente naturiste, organismul le elimină imediat, mai ales că ele se iau cu mult apă.

(…) Trebuie analizat de la caz la caz, pentru că una e să ai boala şi cu factori de risc, şi alta este să ai cu forme uşoare care se pot trata acasă cu suplimente”, a continuat prof. Ciurea.

Prof. dr. Vlad Ciurea a povestit de mai multe ori că, în mopmentul în care a fost infectat cu Covid, a trecut „prin iad”. În ce priveşte măsurile de protecţie, medicul a recomandat, pe lângă purtarea măştii de protecţie, distanţarea şi igiena mâinilor. De asemenea, vaccinarea anti-covid.