Ești Sănătos

Cum să scapi rapid de durerile de burtă

171883702 770852850233604 8675552379245521819 n

Presopunctura te poate ajuta să scapi de aciditatea gastrică, balonare și durerile de stomac. Astfel, nu vei avea nevoie de medicamente. Iată ce trebuie să faci.

Punctele de presopunctură pentru stomac se află în partea de mijloc a corpului. Primul se găsește deasupra buricului. Acesta este centrul de Energie. Al doilea punct se găsește sub primul, la o distanță de 2 cm. Este cunoscut și ca Marea de Energie.

Dacă veți presa aceste puncte, veți scăpa de gazele la stomac și de contracția abdomenului. Cu ajuotrul acestei metode veți scăpa de constipație, durerile de stomac, arsurile la stomac.

Durerile de stomac sunt inconfortabile. Pentru ameliorarea acestora se va aplica presiunea asupra punctului localizat la mijlocul incheieturii mainii, deasupra acesteia. In acupunctura acest punct este cunoscut sub denumirea de P6. Acest punct este localizat intre doua tendoane si este destul de sensibil, din acest motiv trebuie evitata aplicarea unei presiuni prea mari. Este legat de durerile de cap, greata si febra.

Punctele de presopunctură din partea inferioară a spatelui sunt în partea de jos a corpului. Sunt localizate la nivelul taliei. Sunt cunoscute și ca Marea Vitalității. Acestea au rolul de a vă scăpa de indigestie și de durerile abdominale și de stomac. Dar dacă vă doare spatele, atunci nu este bine să folosiți această metodă, deoarece durerile se pot intensifica.