Ești Sănătos

Carantina pentru mii de romani. Ordinul a fost emis

ut

Masura de carantina zonala a fost prelungita cu o saptamana pentru trei localitati ilfovene Domnesti, Pantelimon si Voluntari, incepand cu data de 17.04.2021, ora 22.00, potrivit informatiei transmise de Prefectura Ilfov. Localitatea Jilava iese din carantina.

Ca urmare a analizelor de risc efectuate de catre Directia de Sanatate Publica a judetului Ilfov pentru comunitatile din localitatile ilfovene Domnesti, Pantelimon si Voluntari si a avizelor emise de Institutul National de Sanatate Publica, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Ilfov a adoptat in sedinta extraordinara:

– Hotararea nr. 101 din 17.04.2021 privind propunerea prelungirii masurii de carantinare zonala pentru comuna Domnesti, cu satele apartinatoare Domnesti si Teghes, judetul Ilfov;

– Hotararea nr. 102 din 17.04.2021 privind propunerea prelungirii masurii de carantinare zonala pentru orasul Pantelimon, judetul Ilfov;

– Hotararea nr. 103 din 17.04.2021 privind propunerea prelungirii masurii de carantinare zonala pentru orasul Voluntari, judetul Ilfov.

In conformitate cu cele de mai sus, Raed Arafat, seful DSU a emis ordinele de prelungire a carantinei in localitatile precizate.

In acelasi timp, inceteaza masura de carantina zonala pentru comuna Jilava, potrivit sursei citate.