Ești Sănătos

Florin Piersic, decizie radicală de frica coronavirusului

romania in lacrimi marele actor florin piersic nicio sansa e drama momentului 319687

Florin Piersic (85 de ani) se teme să nu se îmbolnăvească de Covid-19, mai ales că se află în categoria cu risc crescut, așa că și-a mutat reședința în căsuța lui de vacanță, situată la 20 de kilometri de Cluj: ” Florin Piersic s-a baricadat încă de la Crăciun în casa pe care și-a construit-o pe un deal. Se teme de boală, dar tare duce dorul spectacolelor”, ne-au spus surse din apropierea marelui artist. Însă, de dragul lui Dan Negru, bunul lui prieten, Florin a acceptat să revină la Cluj, ca să filmeze un interviu, pentru Antena 1, difuzat și de Florii.

Antena 1 difuzează în acest weekend, sâmbătă și duminică, de la orele 22.00, interviul realizat de Dan Negru cu maestrul cinematografiei și al teatrului românesc, Florin Piersic. Despre această întâlnire emoționantă, la Cluj, Dan Negru a spus, pentru playtech.ro:

”Florin Piersic este cel mai iubit român, din ultimii 50-80 de ani. L-am văzut de Crăciun, ultima dată, iar acum am descoperit un alt Piersic, mult mai energic, mai vioi și mereu îl întreb de unde atâta energie”.

Dan Negru a mai menționat, pe Facebook: ”După emisiunea de Crăciun, am mai vorbit cu Florin doar la telefon, stările de urgență, virușii și valurile virușilor ne-au ținut departe. Am fugit până la Cluj pentru că n-avea cum să lipsească din „Legendele”. Și pentru că mi-am promis că-l voi aduce de fiecare Sărbătoare în casele din România! El fiind o sărbătoare!”.

Citește mai mult pe playtech.ro