Ești Sănătos

Adevărul despre starea academicianului Leon Dănăilă! „Sunt multe informații false!”

19Danaila3 ND1 640x427 2

Recent, au fost publicate o serie de informații despre starea de sănătate a renumitului chirurg Leon Dănăilă. Astfel, în spațiul public a ajuns o informație conform căreia academicianul necesită o proteză de șold, fiind pe lista de așteptare a Spitalului Foișor, pentru a fi operat.

Academicianul a clarificat situația, însă, susținând că aceste informații sunt complet false. Starea sa de sănătate este bună și, în ciuda controverselor, nu are nevoie de o operație.

Până și Ioana Mihăilă, noul ministru al Sănătății, a făcut referire la acest caz. Aceasta a declarat că are toata simpatia și compasiunea pentru toți pacienții iar ”fiecare pacient va fi tratat în funcţie de nivelul de urgenţă”, scrie Infoactual.

Leon Dănăilă dezvăluie adevărul

Academicianul Leon Dănăilă dezvăluie adevărul. Renumitul chirurg român a oferit precizări importante în ceea ce privește informațiile apărute în spațiul public despre el.

Academicianul Leon Dănăilă rupe tăcerea. Astăzi, Leon Dănăilă a scris câteva rânduri căruia despre starea sa de sănătate și transmite că informațiile sunt false și nu a solicitat niciunei instituții o proteză de șold.

„În ultimele zile, au fost răspândite în spațiul public mai multe informații false despre starea mea de sănătate și anumite solicitări pe care le-aș fi făcut. Dat fiind că țin la corecta informare a publicului și nu îmi doresc ca numele meu să fie folosit într-o campanie de fake news, țin să fac următoarele precizări:

1. Nu am solicitat niciunui corp medical și niciunei instituții o proteză de șold.

2. Nu sunt înscris pe nicio listă în vederea obținerii unui astfel de dispozitiv medical.

3. Le mulțumesc pentru gândurile bune celor care și-au anunțat disponibilitatea de a mă ajuta pentru procurarea unei proteze de șold, însă nu am o astfel de necesitate.Cu respect și cu mulțumiri pentru cei care vor prelua acest mesaj și vor contribui la restabilirea adevărului”, a transmis reputatul medic Leon Dănăilă, pe pagina personală de Facebook.