Ești Sănătos

De ce să curățăm limfa? Doctoria Djunei, celebra vindecătoare din Caucaz ne explică

120591285 657036831615207 5682024996037085518 n

Pentru a intari sistemul imunitar, primul pas este curatarea limfei.

Sistemul limfatic este locul in care incep bolile. Daca aceasta mare „canalizare” este blocata, nu isi va indeplini corect functia de evacuare si va “colmata” intregul sistem sanitar al organismului. Rezultatul? Eliminarea necorespunzatoare a deseurilor de metabolism, precum si a toxinelor ingerate odata cu hrana, apa si respiratia.

Rinichii, colonul si pielea sunt cai de evacuare a sistemului limfatic.

Daca aceasta situatie de blocare a sistemului limfatic se perpetueaza mai multi ani, se formeaza limfoamele de diferite tipuri: cancer mamar, cancer de col uterin, laringian, cancer de colon, renal, hepatic s.a.m.d.

Dragi doamne si domnisoare, dupa ce v-ati curatat limfa, in corpul vostru apar schimbari benefice:

– se micsoreaza talia, se diminueaza celulita;

– se reduc edemele;

– scade frecventa infectiilor.

Curatarea limfei este mecanismul prin care se elimina acumularile de lichide si grasimi, precum si a toxinelor din interiorul celulelor grase.

Principalele modalitati de curatare a sistemului limfatic sunt:

– activitatea fizica – faceti miscare cel putin o ora pe zi.

– consumul de apa – beti cel putin 30ml-50 ml apa pura, pe kilogram corp, in fiecare zi.

Iata si minunata cura cu citrice (doctoria Djunei – celebra vindecatoare din Caucaz):

• Dimineata, pe stomacul gol, beti un pahar cu apa, in care ati dizolvat o lingura de sare amara (sulfat de magneziu). Preparati 900 ml suc de portocale, 900 ml suc de graprefruit si 200 ml suc de lamaie, amestecati-le cu 200 ml de apa pura. Se consuma intr-o singura zi, cate 100 ml la fiecare 30 de minute.

Daca va este foame, mancati numai portocale si grapefruit, nimic altceva. Durata curei: trei zile. Se pot elimina pana la 12 litri limfa acida, iar procedura ajuta la inlaturarea depozitelor toxice din tot organismul, care sunt adunate in intestine si apoi eliminate.

In timpul procedurii, puteti transpira abundent, acesta fiind un alt mod natural de a elimina toxinele din organsim.

• Procedura se foloseste o data pe an, primavara sau toamna, dar este utila in special dupa chimioterapie ( in acest caz se foloseste ori de cate ori este nevoie).