Ești Sănătos

Ce spun liniile feţei şi ridurile despre tine: uite cum le poţi „citi”

1696

Un look natural, îngrijit, dar care nu se opune trecerii naturale a vremii, este un ingredient al frumuseții veritabile, care devine tot mai profundă odată cu trecerea timpului. Chipul poate să dezvăluie în același timp și foarte multe despre problemele de sănătate pe care le ai. Acestea fiind spuse, te invităm să înveți ce semnificație au ridurile de pe chipul tău, conform unei antice tradiții indiene de interpretare a acestora.. Liniile orizontale de pe frunte sunt printre ridurile de expresie care apar cel mai devreme în viața unei femei. Ele apar de obicei din cauză că atunci când ne îngrijorăm avem tendința de a încreți fruntea. Totodată, ele ar mai putea fi un semn de hidratare excesivă sau de un consum exagerat de zahăr ori grăsimi.

1. Liniile orizontale de pe frunte sunt printre ridurile de expresie care apar cel mai devreme în viața unei femei. Ele apar de obicei din cauză că atunci când ne îngrijorăm avem tendința de a încreți fruntea. Totodată, ele ar mai putea fi un semn de hidratare excesivă sau de un consum exagerat de zahăr ori grăsimi.

2. Linia verticală între sprâncene, în partea dreaptă, poate indica probleme ale ficatului.

3. Linia verticală între sprâncene, din partea stângă, poate fi un semn al unei spline slăbite.

Liniile 2 și 3 pot apărea și dacă ai obiceiul să te încrunți adesea, ceea ce arată că uneori supraanalizezi totul și nu mai vezi și partea bună a lucrurilor.

4. Atunci când ai un rid adânc chiar la baza nasului, între ochi, înseamnă că ești predispusă la alergii și că ai un libido foarte scăzut.

5. Ridurile de expresie care pornesc din colțul ochiului și se extind ca niște ramuri pot fi un semn al unei vederi slăbite, care te face mereu să strângi ochii. Cel mai adesea, însă, ele apar la persoanele care râd din tot sufletul și care știu să se bucure de viață.

6. Ridurile, cearcănele sau pungile sub ochi arată faptul că nu te odihnești bine. Din punctul de vedere al sănătății, este posibil să ai o problemă cu rinichii și să reții apa în organism. Din punct de vedere psihologic, înseamnă că suferi adesea de anxietate sau ai insomnii.

7. Dacă este sensibilizată sau dureroasă, cu pielea trecută, această zonă poate să indice o afecțiune a sinusurilor sau o afecțiune digestivă.

8. Ai văzut persoane care au vârful nasului roșu? Ei bine, nu doar consumul de alcool provoacă acest simptom, ci și o inimă slabită. Dacă ai vârful nasului roșu, înseamnă că te-ai stresat mult prea mult în ultima perioadă.

9. Linia verticală adâncă de lângă gură apare atunci când zâmbim mult, dar și atunci când există o problemă a sistemului reproducător, așa că fii atentă și la alte simptome.

10. Ridurile de expresie cauzate de râs sunt fermecătoare și ar trebui să te bucuri că le ai. Dacă însă sunt foarte adânci, ele pot indica o problemă a pancreasului.

11. Liniile de deasupra buzei apar în mod special în cazul fumătorilor, care tot timpul își țuguie buzele ca să tragă din țigară. Acestea nu sunt tocmai încântătoare, așa că iată încă un motiv bun să te lași de fumat!

12. Culoarea buzelor spune foarte multe despre sănătatea ta. Dacă sunt pale, cel mai probabil ai o circulație proastă sau o formă de anemie. Atunci când buzele sunt roz sau chiar roșii, ești sănătoasă tun, iar acest lucru se vede și pe chipul tău. Buzele închise la culoare, cu pete albăstrui indică probleme ale colonului.

13. Dacă nu ești supraponderală dar ai o gușă mai mare decât ar trebui, este posibil să îți fie afectată glanda tiroidă.

14. Un inel decolorat în jurul irisului este unul dintre semnele că ai un colesterol mărit.

15. O venă umflată în această zonă arată că ai o tensiune mărită și că suferi de anxietate și stres.

16. Adâncitura la nivelul bărbiei este un semn al frustrării și al sentimentelor de tristețe profundă.

Liniile feței și celelalte trăsături sunt indicii prețioase referitoare la starea ta fizică și psihică. Ai fi crezut vreodată că poți să știi atât de multe despre tine doar privindu-ți mai atent chipul?