Ești Sănătos

Mihaela Bilic avertizeaza: “Ciresele sunt primele”

201525622 355153182838117 1704558058720056970 n

Medicul Mihaela Bilic avertizeaza asupra consumului de cirese in aceasta perioada. Nutritionistul spune ca acestea se afla pe primul loc al fructelor care ingrasa. Totusi, daca nu avem probleme cu silueta, exista numeroase beneficii pentru sanatate. Medicul nutritionist Mihaela Bilic, despre riscul foarte mare in cazul unui consum exagerat de cirese, din cauza cantitatii de […]

Medicul Mihaela Bilic avertizeaza asupra consumului de cirese in aceasta perioada. Nutritionistul spune ca acestea se afla pe primul loc al fructelor care ingrasa. Totusi, daca nu avem probleme cu silueta, exista numeroase beneficii pentru sanatate.

Medicul nutritionist Mihaela Bilic, despre riscul foarte mare in cazul unui consum exagerat de cirese, din cauza cantitatii de zahar pe care o contine acest fruct.

“Ciresele, pepenii si strugurii sunt bomba!”

“Pe un podium al fructelor care ingrasa, ciresele sunt primele. La toamna vor fi strugurii care bat orice. Iar acum mi se pare ca ciresele, prin aceste ameliorari de soi, mi se par ca sunt atat de dulci, imi par aproape gretos de dulci, parca sunt confiate.

Adica sunt din ce in ce mai mari, mai dulci, si nu neaparat ca au fost cu pesticide, ci pentru ca, sunt sigura, soiurile au fost ameliorate. Adica greu mai gasesti ciresele alea apoase si fara gust pe care le aveau bunicii nostri in curte.

Iar cireasa e grea. Un kilogram de cirese e un castron un pic mai mare. Capsunile macar nu au risc pentru silueta. Dar ciresele, pepenii si strugurii sunt bomba!”, a mentionat Mihaela Bilic la Digi24.

CITESTE MAI DEPARTE