Ești Sănătos

Una din cele mai cunoscute vedete PROTV a ajuns să trăiască doar din pensia de handicap, după o operație pe creier

mircea solcanu 1 rotated 1 682x1024 1

Una din cele mai cunoscute vedete PROTV, Mircea Solcanu, a avut o carieră de succes în televiziune, însă totul s-a năruit, din cauza unui comentariu nepotrivit. Și cum un necaz nu vine niciodat singur, prezentatorul a ajuns să aibă și probleme grave de sănătate.

La începutul anilor 2000, Mircea Solcanu era una dintre cele mai iubite vedete PRO TV, însă, din păcate, un comentariu neinspirat i-a curmat cariera. De atunci, omul de televiziune a dispărut din atenția publicului, scrie viva.ro.

Din nefericire însă, în 2012, Mircea Solcanu a fost diagnosticat cu o tumoră pe creier, iar după operație a rămas cu sechele.

Potrivit statisticilor, trebuia să se termine și efectul operației, ea îmi asigura un număr limitat de ani până la o recidivă sau necesitatea unei alte operații. A trecut termenul, nu am nicio problemă, în afară de pierderea auzului total la o ureche și 70% la cealaltă, adică sunt aproape surd. De șapte ani, verile mi le petrec pe plajă, cu beri și oameni buni, deci nicio opreliște’, a declarat Mircea Solcanu, în exclusivitate, pentru Impact.

Mircea Solcanu a declarat că trăiește doar din pensia de handicap de 880 de lei și se ajută și de pensia mamei sale, care are un venit similar.

Mircea Solcanu i-a acuzat pe părinţii băieţelului sfâşiat de câini în septembrie 2013, Ionuţ Anghel, folosind termeni foarte duri, fapt care l-a costat locul de muncă. La momentul respectiv, opinia publică a fost extrem de indignată de afirmațiile sale și, în cele din urmă, prezentatorul a fost nevoit să demisioneze.