Ești Sănătos

Ceaiul-minune care se bea dimineața! Arde grăsimile, detoxifiază și te face să te simţi mai bine

img

Sănătatea organismului este mai importantă decât orice, iar pentru a o menţine, este nevoie să avem grjiă la alimentaţie şi nu numai. Unul dintre cele mai importante organe din corp este ficatul pentru că ajută la producerea de glutation, transformă lumina soarelui în vitamină D3. În acest mod se filtrează şi se curăţă sângele de toxine.

Există o soluţie foarte bună pentru a-ţi începe ziua care îţi va detoxifia tot corpul şi care va elimina toxinele într-un mod natural. Astfel metabolismul va fi mai bine stimulat, sistemul imunitar se va întări, iar corpul va intra într-o stare alcalină şi bolile vor sta la distanţă, conform site-ului secretele.com.

Această reţetă se realizează din ingredinte naturale care vor face minuni pentru organism. Iată cum se prepară acest ceai-minune!

Ingrediente:

– 1 cană de apa fiartă

– 1 bucată de 2-3 cm de ghimbir tăiat rondele subțiri

– 1/2 de linguriță de turmeric (praf)

– 1/4 de linguriță de scorțișoară

– 1/4 de linguriță de boia de ardei iute

– 1 linguriță de miere

Mod de preparare:

Se încălezeşte apa până la punctul de fierbere şi se opreşte focul. Apoi se adaugă pe rând, în apă, ghimbirul și se lasă să stea 5 minute. După scurgerea celor 5 minute, se adăugă restul ingredientelor, mai puțin mierea, amestecând bine. Ceaiul se lasă să se răcească până când devine călduț.

Se strecoară înainte de consum şi se îndulceşte cu o linguriță de miere. Diabeticii sau persoanele alergice la miere pot să-l consume fără să o adauge. Ceaiul acesta trebuie să fie primul lucu pe care îl consumați imediat după ce v-ați trezit și v-ați spălat pe dinți. După ce l-ați consumat, puteți servi micul dejun.

Faceți această cură de detoxifiere timp de 14 zile. După aceste zile va veți simți mult mai ușurat, întrucât acest ceai va elimină toxinele, îți va aduce corpul într-o stare alcalină și va ajută și la eliminarea grăsimilor ce va avea drept efect scăderea în greutate. Această cură de detoxifiere se poate face de 3 ori pe an.