Ești Sănătos

Eliza a izbucnit in lacrimi cand a aflat un detaliu despre tatal ei. Ce i-a spus Adriana Iliescu fiicei sale

214465546 373325534354215 8899361805616666697 n

Adriana Iliescu detine recordul de cea mai in varsta mama din Romania! Atunci cand a adus-o pe lume pe Eliza, femeia avea 66 de ani. Eliza este acum o domnisoara care termina in aceasta vara clasa a XI-a. Cele doua, mama si fiica au trecut prin momente delicate atunci cand Elizei i s-a explicat cum de a fost nascuta de mama ei atat de tarziu si ca nu isi va cunoaste niciodata tatal.

Adolescenta care acum are 16 ani a plans in momentul in care a aflat ca nu a fost conceputa pe cale naturala si ca nu isi va cunoaste niciodata tatal.

„Elizei i s-a explicat procedeul pas cu pas, i s-a povestit cum a evoluat in burtica, ce riscuri au existat, cum s-a nascut. I s-a spus si ca au existat riscuri mari. A inteles, asta pana la partea in care i s-a explicat ca nu isi va cunoaste niciodata tatal pentru ca nimeni nu stie cine este acel barbat. Partea aceea a fost dureroasa, Eliza a avut lacrimi in ochi si a pus un milion de intrebari, nu a fost usor sa inteleaga. Si pentru Adriana a fost un moment dificil, cum sa ii explici copilului tau ca ai apelat la o banca de donatori, ca nu stii cine este barbatul respectiv. Elizei a fost nevoita sa accepte in cele din urma.

Are noroc cu faptul ca nasul ei, profesorul Marinescu, ii este foarte aproape, iar pe el il vede ca pe o figura paterna’, au declarat surse din anturajul Adrianei Iliescu pentru impact.ro.