Ești Sănătos

A murit PETRICĂ CERCEL! Care este cauza morții artistului?

0001 8063968035 20210917 081505 0000

PETRICĂ CERCEL A MURIT! Vestea că Petrică Cercel a murit a picat ca un trăsnet atât pentru familia artistului, cât și pentru fanii acestuia. Ce s-a întâmplat cu cântărețul după ce s-a infectat cu COVID-19?
Vestea morții artistului a fost dată cameramanul maneliștilor, Daniel Ionescu. Acesta a postat pe contul personal de Facebook un mesaj prin intermediul căruia a anunțat că Petrică Cercel s-a stins din viață. 

„Dumnezeu sa îl ierte, nu am cuvinte. Condoleanțe familiei! S-a terminat pământul, s-a terminat globul, s-a terminat tot, muzică tot!”, este mesajul pe care Daniel Ionescu, cameramanul maneliștilor, l-a postat pe contul său de facebook.

Din primele informații se pare că Petrică Carcel s-a stins după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Fiul acestuia, Ionuț Cercel, anunța în urmă cu câteva zile că tatăl său se află internat în stare gravă la spital.

„Oameni buni, tatăl meu are într-adevăr probleme de sănătate… mai exact virusul acesta nenorocit COVID, dar prin rugăciunile noastre către Dumnezeu îl va vindeca.”, scria Ionuț Cercel pe facebook în urmă cu câteva zile.