Ești Sănătos

Ce dietă a folosit Nicoleta Luciu ca să scape de kilogramele în plus

121675839 664825790836311 1091491113224680476 n

Nicoleta Luciu arată impecabil deși are patru copii, iar peste două săptămâni va împlini 40 de ani. La fiecare sarcină a luat în greutate peste 30 kg, dar a scăpat de acestea cu multă disciplină și sport.

Nicoleta Luciu a renunțat să mai apară în lumina reflectoarelor pentru a se dedica vieții de familie, la Miercurea Ciuc. Vedeta este una dintre cele mai sexy mămici de la noi pentru că are grijă de corpul său. La fiecare naștere, bruneta a pus 30 – 40 kg în greutate și a muncit mult până a scăpat de ”povară”. De la 100 kg, ea spune că acum are 60 kg, la 1,75 metri înălțime, adică perfectă.

La ultima sarcină, cea cu tripleți, Nicoleta LUciu avea 100 de kg

Nicoleta Luciu a decis să renunțe la viața mondenă în urmă cu cinci ani, părăsind Bucureștiul și mutându-se la Miercurea Ciuc, orașul natal al soțului ei, acolo unde Zsolt Csergo are afaceri imobiliare.

Nicoleta Luciu va împlini, pe 12 septembrie, vârsta de 40 de ani. Nici nu se gândește să îi arată. Bruneta se ocupă îndeaproape de creșterea copiilor săi, Zsolt, de 12 ani și tripleții Kevin, Karoly și Kim, de nouă ani, fiind atentă la alimentația celor mici.

Face sport, ține dietă. Este adepta regimului raw-vegan și și-a impus o disciplină alimentară.

”Din iunie anul trecut țin regim vegan și raw-vegan. Am renunțat la cafea, gluten și zahăr. Am rămas la 60 de kilograme, la o înălțime de 1’75. Țin regim raw-vegan, adică cu fierbere și coacere, dar am și zile în care consum numai raw. Fac pâinici și mămăligă, asta am voie să mănânc”, a precizat vedeta.

Ce este dieta raw-vegană

Dieta raw-vegană este o dietă ce exclude orice alimente de origine animală, având la bază plante bogate în nutrienți. În plus, la asta se adaugă conceptul alimentelor raw, ce presupune consumul lor în stare crudă sau gătite la temperaturi sub 40–48°C. Dieta este potrivită la orice vârstă, cu condiția să fie atent urmărită, pentru a nu lipsi corpul de vitamine și minerale.

Beneficiile dietei raw-vegane sunt: scăderea în greutate, îmbunătățirea sănătății inimii, reducerea riscului de apariție a diabetului, îmbunătățirea digestiei. Printre riscuri se remarcă: dezechilibru nutrițional, slăbirea musculaturii și a oaselor, apariția cariilor dentare, reducerea fertilității.

Nicoleta Luciu împlinește 40 de ani
Nicoleta Luciu a mărturisit că îi lipsesc evenimentele mondene, dar și lumea televiziunii, care i-a adus celebritatea. Ea a fost, înainte de a deveni mămică, vedeta cu cei mai mari sâni naturali, iar după ce a născut și-a pus implant mamar. În 2015 a renunțat la silicoane din cauza cărora a avut dureri atroce de spate.

Nicoleta Luciu spune că are acum 60 kg, la 1,75 m înălțime

Vedeta a povestit că a ținut o dietă cu care a slăbit 5 kg într-o săptămână și a publicat-o pe blogul său.

”E nevoie de multă ambiție! Mă refer la ambiția de a nu te apropia de frigider. Un sfat ar fi să nu-l umpli cu mici tentații în perioada în care ții dietă și astfel vei sta departe de pofta de a ronțăi ceva bun, de a ciuguli și de a gusta pe ici, pe colo. Oricând îți este foame, mănânci supă. Supă de legume cu carne fiartă, fără sare, condimente sau pieliță. Și ceai de anason, neîndulcit. Și multă apă, pentru hidratare. Astfel, ne dezintoxicăm, slăbim și luăm nutrienții necesari din legumele fierte. Înlocuim supa din versiunea precedentă cu tipurile de iaurturi care ne plac: chefir, sana, lapte bătut, cu fructe sau semințe, toate cu până la 5% grăsime. De fiecare dată când ne este foame. Este chinuitor. Trebuie că în această perioada să ai grijă de ține, să te odihnești corespunzător, să te hidratezi și să nu fii într-o perioada în care ești foarte solicitată cu muncă. Sub nicio formă nu este indicat să prelungești aceste diete mai mult de 7 zile, la fel cum nu este indicat că după cele 7 zile să revii la vechiurile obiceiuri alimentare nesănătoase!”, spune Nicoleta Luciu.