Ești Sănătos

Veste CRUNTĂ despre Viorica de la Clejani! Din păcate e adevărat

242210000 3029910913930616 7346574019001138377 n 1

Solista de muzică lăutărească Viorica de la Clejani are nevoie de oxigenoterapie la Institutul „Matei Balș” din Capitală, după ce s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2. Soțul acesteia, Ioniță de la Clejani, a postat pe Facebook o fotografie cu interpreta, în care Viorica apare pe patul de spital, purtând o mască de oxigen.

Din imagine rezultă că solista se află în continuare internată la Institutul „Matei Balș”, numele spitalului fiind inscripționat pe așternuturi.

„Vă mulțumesc tuturor pentru grijă! Vă dați seama că nu e o glumă. Ne-am speriat, mi-a fugit Pământul de sub picioare, ea e tot Universul nostru, al meu și al copiilor! După o perioadă agitată pe care am traversat-o, viața ne încearcă și mai mult, dar ne păstrăm credința și ne rugăm pentru sănătatea Vioricăi, a familiei noastre și a tuturor! Doamne ajută! Să fiți sănătoși și să auzim de bine. Toată dragostea și recunostința noastră! Cu respect, Ioniță!, scrie soțul interpretei.

viorica clejani


„Vă mulțumim pentru mesaje, le citim pe toate! Oameni buni, noi NU facem reclamă la nimic! Vreau doar să vp spun că nu e de glumit cu acest virus. D-zeu să vă apere și să nu treceți prin ce am trecut eu. Aveți grijā de voi, la primele simptome luați măsuri, imediat!”, a comentat Ioniță de la Clejani.

Cântărețul s-a speriat foarte tare atunci când soția lui s-a infectat cu coronavirus. Acesta a făcut apel la fani să se roage pentru sănătatea Vioricăi și să traverseze cu bine această perioadă.

În urmă cu câteva zile, Viorica de la Clejani le-a transmis fanilor că se simte mult mai bine și că se află acasă, alături de cei dragi.

Se pare că pericolul nu a trecut, iar vedeta are nevoie să primească în continuare îngrijiri din partea cadrelor medicale.