Ești Sănătos

Un bărbat declarat decedat, găsit în viaţă la morgă. Cum a fost posibil

259657437 305428218100211 5239558593336228571 n

Un bărbat declarat decedat în urma unui accident rutier în India a fost găsit în viaţă, dar în stare critică, după o noapte petrecută în camera frigorifică a unui spital, relatează duminică AFP care citează un reprezentant al unităţii medicale.

Srikesh Kumar, în vârstă de 45 de ani, a fost transportat de urgenţă la o clinică privată după ce a fost lovit de o motocicletă în localitatea Moradabad, situată la est de New Delhi.

La momentul la care a fost adus la clinică, bărbatul a fost declarat decedat de un medic şi a fost transportat vineri la un spital public în vederea efectuării necropsiei.

“Medicul de urgenţă l-a examinat. El nu a identificat niciun semn de viaţă şi, prin urmare, l-a declarat decedat”, a declarat duminică pentru AFP directorul medical al spitalului, Rajendra Kumar.

Corpul bărbatului a fost apoi plasat într-o cameră frigorifică până la sosirea familiei, şase ore mai târziu.

“Când un echipaj de poliţie şi familia sa au venit să iniţieze procedurile administrative pentru autopsie, el a fost găsit în viaţă”, a adăugat directorul spitalului. “Nu este nimic altceva decât un miracol”, a comentat el.

O anchetă este în curs de desfăşurare pentru stabilirea circumstanţelor în care a fost pus diagnosticul greşit.