Ești Sănătos

Elwira Petre a dezvăluit rețeta de salată poloneză pe care a gătit-o la @Chefi la cuțite. Cum arată și cum se prepară

salata poloneza elwira petre

La cererea fanilor, Elwira Petre a arătat cum se prepară salata poloneză pe care a gătit-o în ediția specială de Chefi la cuțite.

Soția lui Mihai Petre a primit o mulțime de mesaje din partea fanilor, după ce a participat la ediția specială de Chefi la cuțite, de la Antena 1. Elwira Petre s-a remarcat prin talentul său culinar și chef Florin Dumitrescu s-a bucurat de rețeta de salată poloneză a dansatoarei.

După ce mai multe persoane au întrebat-o dacă poate oferi rețeteta de salată, Elwira Petre a decis să publice pe contul său de Instagram un videoclip în care prepară salata.

Astfel, Elwira a amestecat într-un bol următoarele ingrediente: piept de pui fiert, ouă fierte, orez fiert, ceapă alba, castraveți murați, porumb, mazăre, ridichi roșii, mărar, pastă de hrean, muștar, maioneză, sare și piper.

„Am rămas datoare cu rețeta de salată. Poftă bună!”, a scris Elwira Petre în dreptul videoclipului în care se vede cum sunt adăugat eși amestecate într-un bol ingredientele menționate mai sus.

Elwira Petre a propus acestă salată festivă, asemănătoare cu salta boeuf în cadrul ediției de la Chefi la cuțite, iar cei care au degustat au fost membrii familiei lui nea Marin. Soția dansatorului a spus că va încerca și ea această rețetă de salată de sărbători.

„Eu trebuia să fac salată boeuf, dar am zis să nu fac rețeta tradițională. Știam eu o rețetă pe care o fac de fiecare dată de Crăciun. Știu rețeta de când eram copil, o făceau mama și mătușa. Nici nu știu, de fapt, de unde este rețeta aceasta”, a explicat Elwira Petre în ediția specială de la Chefi la cuțite.

Elwira Petre este dansatoare, originară din Polonia, iar la 18 ani, la un concurs de dans l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină soț și să-i dăruiască două fete superbe.

Mihai Petre și Elwira Petre, alături de fiicele lor formează o famile superbă. Soții Petre sunt câștigătorii sezonului 4 de Asia Express, competiție unde cei doi s-au remarcat prin disciplina, competivitatea și ambiția de care au dat dovadă.

În ceea ce privește gătitul, Elwira Petre este foarte pricepută în bucătărie. Când a fost la Chefi la cuțite ca invitată specială, blonda poloneză a gătit o ciorbă de cârnați, iar chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au golit numaidecât farfuriile.