Ești Sănătos

A montat camere de filmat ca să vadă ce face soția lui somnambulă! Nu i-a venit să creadă când a privit imaginile:

275297596 507028587662211 4491692040560134587 n

Un bărbat a descoperit că soția sa este somnambulă și a decis să instaleze camera de supraveghere în casă, pentru a vedea ce face aceasta în somn.

Celina a reușit să devină cunoscută în toată lumea și să adune milioane de vizualizări pe celebrul site Tik Tok, după ce a postat un clip video cu ea, realizat în timpul unui episode de somnambulism.

Soțul femeii și-a dat seama într-o zi că partenera sa de viață are obiceiuri stranii în timpul nopții, așa că a decis să instaleze un întreg sistem de suparveghere video pentru a putea descoperi ce face soția sa somnambulă, mai exact.

Nu mica i-a fost surpriza atunci când a urmărit pe calculator imaginile cu Celina. În scurt timp, filmarea a ajuns pe Tik Tok și a adunat miilioane de vizualizări în doar câteva zile și oameni din întreaga lume s-au amuzat copios.

Tânăra a explicat că visa faptul că este la o petrecere la piscină atunci a început episodul de somnambulism.

Camerele de supraveghere instalate de soțul său au surprins-o în timp ce aceasta merge la bucătărie pentru a-și umple brațele cu tot soiul de băuturi.

@celinaspookyboo

I remember dreaming about a pool party

♬ original sound – Celinaspookyboo

Apoi, aceasta s-a îndreptat către gazonul din fața casei și a început să arunce sticlele pe iarbă. Distrându-se de minune, aceasta se întoarce în bucătărie pentru a lua alte sticle și pentru a le arunca celor din visul său.

Un trecător vede scena, se uită puțin îngrijorat, apoi decide că este cazul să plece și să o lase în pace pe femeie.