Ești Sănătos

Lidia Fecioru dezvaluie leacul pentru o boala intima care afecteaza multe femei. Se ia o lingurita seara

lidia dorinte

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a găsit un leac pentru persoanele care suferă de virusul papiloma uman, o afecţiune care poate afecta organele intime.

„Am să vă spun un leac pentru paraziţii din corp, pentru paraziţii intestinali. Toţi avem în corp, mai mult sau mai puţin. Există oameni care din cauza paraziţilor au probleme foarte, foarte mari. Pot face chisturi parazitare pe intestine, pe creier şi aşa mai departe. Pe ficat, şi aşa mai departe”, a spus Lidia Fecioru.

„Praful de cuisoare si praful de pelin trebuie sa fie in gramaj egal. Se ia cate o lingurita seara, cu o ora inainte de masa. Se ia seara pentru ca noaptea parazitii sunt mult mai activi in organism. Fierea, ficatul, au orele lor de functionare noaptea.

Se ia o lingurita cu varf pentru adulti si rasa pentru copii. Acestea sunt plante parazitare. Se beau cu apa pentru ca sunt foarte amare. Se poate lua cu miere sau zahar de cei care nu au probleme cu glicemia. Se face tratamentul 21 de zile. Apoi, se mai ia o luna de zile doza din 3 in 3 zile, ca sa fie profilactic. Sa nu uitam ca papiloma virus sunt parazitari”, a declarat Lidia Fecioru.