Ești Sănătos

Amestec de foi de dafin și mușețel – Remediu simplu și eficient pentru oprirea căderii părului

d e1641903773110

Principalii factori care contribuie la căderea părului la bărbați sunt activitatea hormonală, îmbătrânirea și ereditarea. În ceea de privește căderea părului la femei, această problemă nu este de obicei atât de extinsă și apare cel mai adesea din cauza fluctuațiilor hormonale.

Femeile de confruntă adesea cu căderea părului în timpul sarcinii și după naștere, atunci când părul căderea părului este normală; sau în timpul menopauzei. Pe măsură ce îmbătrânesc, toate femeile se confruntă cu o subțiere a părului.

Este perfect normal ca părul să cadă întrucât este un proces natural de schimbare: părul case și începe să crească păr nou. Dacă cade mai mult decât v-ați dori, puteți încerca acest tratament natural, o rețetă uitată a bunicilor noștri.

Veți avea nevoie de 3 linguri de frunze de dafin zdrobite (în cazul în care preparați un volum mai mare de soluție, nu trebuie să zdrobiți frunzele), 3 linguri de flori uscate de mușețel și 200 ml de apă. Puneți apa pe foc și imediat ce începe să fiarbă, adăugați frunzele de dafin și mușețelul. Lăsați amestecul să stea minim 3 ore după care transferați într-o sticlă de sticlă.

Frecați bine capul de 2-3 ori pe săptămână, la rădăcini. Părul trebuie să fie uscat și soluția se lasă în păr cât mai mult timp, chiar și peste noapte.