Ești Sănătos

Ceapă cu miere și turmeric – Curăță plămânii în întregime și tratează chiar și cea mai enervantă tuse

reteta nou rem kr

Ceapa cu miere și curcuma este un remediu naturist potrivit pentru tuse ce poate aduce ușurare. Ingredientele au proprietăți antiinflamatoare, antibacteriene și antivirale.

Curcuma este un condiment excelent care conține multe substanțe importante, cum ar fi minerale, vitamine și acizi grași omega-3. Are efecte anticanceroase, antibacteriene și antivirale extrem de puternice. Ceapa , alături de usturoi, au și efecte anticanceroase. Ceaiul de ceapă este un vechi remediu pentru tuse.

Ghimbirul are efecte similare cu ceapa. La fel ca mierea, care poate susține și regenerarea celulelor deteriorate în plămâni și reduce inflamația.

Ingrediente: 1 linguriță turmeric, 200 g de ceapă, 2 până la 3 cm de rădăcină de ghimbir, 200 g de miere, 0,5 litri de apă.

Preparare: Lasă apa să fiarbă și adaugă ceapa tăiată felii, ghimbirul ras și curcuma. Gătiți la foc mic aproximativ 10-15 minute. Apoi scurgeți lichidul și lăsați-l să se răcească. Numai când este ușor călduț, amestecăm mierea și pregătim siropul. Îl depozităm în frigider.

Putem adăuga și sirop la ceai și putem crește efectul său de vindecare prin adăugarea de lămâie.

Notă: Remediul naturist nu poate înlocui tratamentul prescris de medic în caz de probleme de sănătate.