Ești Sănătos

Remediu naturist pentru tuse – Ai nevoie de 2 banane coapte, 400 ml apă și 2 linguri de miere

hqdefault

Cu acest remediu natural și eficient vei scăpa de tuse definitiv și, în plus, vei oferi un aport de vitamine și beneficii organismului tău.

Ingrediente necesare: 2 banane coapte, 400 ml de apă și 2 linguri de miere naturală.

Mod de preparare: pune apa într-o oală pe foc și când dă în clocot toarn-o treptat peste bananele pisate. Omogenizează bine și când amestecul se mai răcorește încorporează și mierea.

Mod de consum: se recomandă câteva lingurițe de 4 ori pe zi, încălzit în prealabil.

În câteva zile vei scăpa complet de tuse și vei observa și că dormi mai bine. Se spune că un măr pe zi te ține departe de doctor, dar bananele conțin de 4 ori mai multe proteine, de 3 ori mai mult fosfor, de 2 ori mai multe vitamine și minerale și de 5 ori mai multă vitamina A. Nu în ultimul rând, bananele au un conținut bogat de fibre și potasiu.

Bananele – Beneficii pentru sănătate

Bananele conțin trei zaharuri naturale (fructoza, glucoza, sucroza) combinate cu fibre. Astfel, o banană îți dă un boost de energie instantaneu și de durată. O singură banană este suficientă pentru un efort fizic intens de 90 de minute.

Sunt bogate în fier și astfel pot stimula și producția de hemoglobină iar datorită conținutului bogat de potasiu și lipsa de prea mult sare, bananele sunt opțiunea perfectă pentru a combate tensiunea arterială.