Ești Sănătos

Ceaiul care „distruge” insomnia şi ajută la îmbunătăţirea memoriei, cu Lidia Fecioru

ceai distruge insomnia ajuta imbunatatire memorie lidia fecioru 768650

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, reţeta unui ceai care „distruge” insomnia şi ajută la îmbunătăţirea memoriei.

Am pregătit un leac şi vreau să îl notaţi repede.

Întâi ingredientele:

un litru de apă;
două banane tăiate rondele cu coajă cu tot;
două beţişoare de scorţişoară.

Se pune apa la fiert cu scorţişoara. De ce luăm scorţişoara sub formă de beţişoare? Pentru că este naturală, nu este măcinată şi nu are niciun adaos în ea.

Se pun la fiert, se fierbe apa cu scorţişoara, iar în momentul în care a fiert se adaugă aceste două banane. Se pot pune inclusiv acele banane răscoapte, care sunt mai negricioase.

Putem scoate coaja pentru că noi o să bem această soluţie. Se pune la fiert şi doar se dă într-un clocot. Dăm drumul la banane după ce a fiert un pic scorţişoara şi doar ca să intre într-un clocot. După care amestecăm pentru că ea se dizvolvă şi se face ca un un fel de supă.

Banana are magneziu, calciu şi fosfor. Scorţişoara ajută pe cei care au probleme cu memoria (Alzheimer, Parkinson şi aşa mai departe), inclusiv pentru un somn foarte bun, reglează într-un fel hormonii pentru femeile sau bărbaţii care nu pot avea copii.