Ești Sănătos

Camilla, mesaj fulminant după moartea Reginei: „De neuitat”

306011871 675562437463855 6927230702620553831 n

Camilla, mesaj fulminant după moartea Reginei Elisabeta a II-a. Lacrimi, regrete și amintiri frumoase. Ochii și zâmbetul Reginei Elisabeta îi vor râmâne toată viața în memoria celei care i-a fost acordat titlul de Regină Consort când Charles a devenit Rege.

La aproape două săptămâni după ce monarhul a murit la reședința ei din Balmoral, Scoția, la vârsta de 96 de ani, Camilla a transmis un mesaj fulminant. Se pare că legătura dintre cele două a fost strânsă.

„Ea avea acei ochi albaștri minunați”, a spus Camilla într-un interviu care va fi difuzat duminică.

„Când zâmbea, îi lumina toată fața. Îmi voi aminti întotdeauna acel zâmbet. Acel zâmbet este de neuitat”, mai spune Camiila.

În altă parte a interviului, Camilla a vorbit despre modul în care Regina s-a impus ca o forță feminină formidabilă într-o perioadă în care liderii lumii erau în principal bărbați.

„Trebuie să fi fost atât de dificil pentru ea să fie o femeie solitară. Asocierea Camillei cu regretatul monarh a evoluat foarte mult de la începutul controversat al relației ei cu Regele Charles.

Relația romantică dintre Charles și Camilla datează din 1986, când el era căsătorit cu Prințesa Diana, iar ea era căsătorită cu Andrew Parker Bowles. Perechea a devenit publică ca și cuplu abia în 1997.

Dar abia în 2000, Regina a fost de acord să o întâlnească oficial pe Camilla. Deși Regina nu a fost prezentă la nunta lor din 2005, anii care au trecut au arătat că ea și monarhul păreau să dezvolte o legătură strânsă.

În februarie, Regina Elisabeta a II-a și-a exprimat aprobarea față de Camilla când a anunțat că dorește ca nora ei să aibă titlul de Regină Consort când Charles a devenit Rege, punând capăt anilor de confuzie cu privire la care va fi viitorul ei titlu regal.

„Când, la plinătatea timpului, fiul meu Charles va deveni Rege, știu că îi veți oferi lui și soției sale, Camilla, același sprijin pe care mi l-ați oferit și mie. Dorința mea sinceră este ca, atunci când va veni momentul, Camilla să fie cunoscută ca Regina Consort, în timp ce își continuă propriul serviciu”, a scris Regina într-o declarație, notează Insider.