Ești Sănătos

Pagubă de divorț! Nunta anulată a costat-o pe Simona Halep bani frumoși, despre ce este vorba

halep cununie

Simona Halep și Toni Iuruc s-au cununat civil anul trecut, pe 15 septembrie, iar anul acesta, pe 13 noiembrie se anunța nuntă mare la Cazinoul din Sinaia. Era evenimentul monden al anului, însă totul s-a năruit.

Bomba a explodat la începutul lunii: Simona Halep și Toni Iuruc au decis să se îndrepte către notar, nu spre altar, așa că au divorțat, la nici un an de când s-au căsătorit. Și evident că au anulat toate aranjamentele.

Mai exact, ar fi fost trimise deja invitații peste 300 de persoane, pentru care s-au cheltuit deja bani frumoși. Cum de altfel ar fi fost plătite și alte servicii: fotograful, cameramanii, mâncarea și băutura, bani trecuți la capitolul pierderi pentru că nu se mai pot recupera.

Pentru catering, s-ar fi plătit în avans suma de 20.000 de euro. Pentru fotograf și cameramani, au mai fost plătiți încă 5.000 de euro.

Rochia de mireasă ar fi ajuns la 20.000 de euro, iar mărturiile de nuntă au costat și ele destul de mult, în jur de 10.000 de euro. Pentru fotografi și cameramani, sportiva a mai scos din buzunar încă 5.000 de euro, iar pentru salonul unde trebuia să aibă loc evenimentul a plătit 25.000 de euro, potrivit Playsport.

Acum, lumea trece pierderile în contul Simonei, însă având în vedere că machedonii respectă anumite tradiții, e posibil ca ”gaura” să fie dată, totuși, în bugetul lui Toni Iuruc.