Ești Sănătos

Un renumit medic american șochează lumea medicală: orice formă de cancer se poate trata în doar câteva săptămâni!

medic cancer 640x364 1

Cancerul este o boală în care unele dintre celulele corpului cresc necontrolat și se răspândesc în alte părți ale corpului.

Cancerul poate începe aproape oriunde în corpul uman, care este format din trilioane de celule. În mod normal, celulele umane cresc și se înmulțesc (printr-un proces numit diviziune celulară) pentru a forma celule noi pe măsură ce organismul are nevoie de ele. Când celulele îmbătrânesc sau sunt deteriorate, ele mor, iar celulele noi le iau locul.

Uneori, acest proces ordonat se defectează, iar celulele anormale sau deteriorate cresc și se înmulțesc atunci când nu ar trebui. Aceste celule pot forma tumori, care sunt bulgări de țesut. Tumorile pot fi canceroase sau necanceroase (benigne).

Tumorile canceroase se răspândesc sau invadează țesuturile din apropiere și pot călători în locuri îndepărtate ale corpului pentru a forma noi tumori (un proces numit metastază). Tumorile canceroase pot fi numite și tumori maligne. Multe tipuri de cancer formează tumori solide, dar cancerele de sânge, cum ar fi leucemiile, în general, nu.

Tumorile benigne nu se răspândesc și nu invadează țesuturile din apropiere. Când sunt îndepărtate, tumorile benigne de obicei nu cresc din nou, în timp ce tumorile canceroase cresc uneori. Cu toate acestea, tumorile benigne pot fi uneori destul de mari. Unele pot provoca simptome grave sau pot pune viața în pericol, cum ar fi tumorile benigne ale creierului.

Cancerul se poate vindeca în câteva săptămâni

Dr. Leonard Coldwell susține că fiecare cancer poate fi vindecat în 16 săptămâni.

El recomandă lucruri precum, modificări ale dietei și folosirea de tratamente naturale împotriva cancerului, spre deosebire de tratamentele tradiționale.

Dr. Leonard Coldwell: „Din experienta mea, orice cancer se poate vindeca între 2 și 16 săptămâni. Dar la fel de adevarat este și faptul că orice doctor cu o experiența de peste 20 de ani, știe că această bolală se poate vindeca și instantaneu, fenomen cunoscut ca vindecare spontană. Există chiar și o carte scrisă de un autor pe care nu-l agreez, care prezinta mai multe cazuri de vindecare spontană. Aceasta înseamnă că este posibil, iar noi doar trebuie să găsim o cale să accesăm acest lucru. De asemenea, vindecări se întâmplă și în așa zisele locații sfinte, gen Lourdes, dar nu este neapărat din cauza locului ci a așteptărilor și convingerilor pacienților.

În momentul în care scapi de starea acidă (acidoza) și toxicitate internă, în momentul în care corpul devine alcalin și îmbogățit în oxigen prin adoptarea unei diete crude vegale și a sucurilor verzi bogate în clorofilă, bogate în calciul bun și minerale, deci în momentul în care corpul tău ajunge la alcalinitate, atunci cancerul este stopat. Poate dura câteva zile sau câteva săptămâni, dar acesta va fi oprit.

Aduci corpul la un pH vindecător, pH-ul sângelui sănătos trebuie să fie ușor alcalin, la valoarea de 7,36 dar în faza de vindecare, el trebuie să fie mai alcalin, în jur de 7,5.

Dr. Martin din Germania, folosește o metoda de oxigenare a sângelui, unde se scoate tot sângele din corp (este negru) se oxigenează (devine roz) și dupa 12 astfel de ședinte ai un sânge ca de nou născut, iar lipsa oxigenului este ușor eliminată. Este ca și cum ar fi un dopaj, dar legal.

Unii medici din Europa folosesc injecții (intravenoase) cu Vitamina C. În jur de 100cc (100 ml) de trei ori pe săptămâna, iar în unele cazuri mai des. Și din experiența mea, cancerul sau tumorile au dispărut chiar și în două zile. Vitamina C este un puternic vindecător și ajută și în majoritatea afecțiunilor inimii, dar din păcate, vitamina C va începe să fie un remediu dat numai pe rețetă și de formă sintetică, la fel ca și vitamina E. Vitamina E, foarte ușor și eficient rezolvă toate problemele legate de tensiune arterială; dar s-au facut studii cu Vitamina E de formă sintetică, iar concluziile au fost că nu este eficientă. Bineînțeles, forma sintetică nu este eficientă, ci doar cea naturală.

Dacă natura creează o problemă, natura creează și soluția. Daca ceva nu a existat acum 100 de ani, înseamnă că nu ai nevoie de ea astăzi (referitor la medicamente și remedii de sinteză). Când dorești să ajuți pe cineva și să-l informezi mai bine cum își poate elimina cancerul foarte repede, i-aș recomanda în primul rând să treacă instantaneu la o dietă vegano – crudivoră. Sunt cărți, sunt deja bucătari care te pot învata despre acest gen de hrană, sunt materiale video despre acest subiect. De asemenea, dacă nu există afecțiuni ale rinichilor, aș recomanda să se bea aproape 4 litri de apa pe zi, la care se adaugă jumătate de lingurița de sare de mare. Avem nevoie de sare pentru orice fel de functii ale corpului. Avem nevoie de electricitate, iar această electricitate poate fi produsă într-un mediu cu suficientă sare. Deci dacă ai lipsă sau carență de sare, ai și o problema de tensiune”.