Ești Sănătos

Horoscop până duminică cu Neti Sandu. Zodiile norocoase în următoarele zile

62283918

Horoscop săptămânal 14 noiembrie – 20 noiembrie 2022 – BERBEC

O să interacționați cu niște oameni care vor să colaborați la un proiect, care v-ar aduce beneficii, și o să vă implicați cu totul, că e interesul vostru sa vină câștigurile.

Horoscop săptămânal 14 noiembrie – 20 noiembrie 2022 – TAUR

O să vă descurcați cu banii pe care vreți să-i recuperati, că o să faceți toate formalitățile necesare ca să nu ramâneți în pagubă.

Horoscop săptămânal 14 noiembrie – 20 noiembrie 2022 – GEMENI

Întrevedere în scop de afaceri. O să dați drumul unui proiect, dacă o să vă înțelegeți în toate privințele că, altfel, nici nu vă apucați de treabă.

Horoscop săptămânal 14 noiembrie – 20 noiembrie 2022 – RAC

Se pot rezolva și acele probleme complicate. Poate au apărut neplăceri legate de sănătatea voastră sau a celor din familie.

Horoscop săptămânal 14 noiembrie – 20 noiembrie 2022 – LEU

E de lucru non-stop. Mai apar piedici și încurcături, dar o să vă dați peste cap să rezolvați toate problemele, că vreți să începeți proiecte noi, cât de curând.

Horoscop săptămânal 14 noiembrie – 20 noiembrie 2022 – FECIOARĂ

Se poate să negociați un contract care v-ar aduce bani și o experiența care va conta la palmaresul vostru, că se poate să primiți niște gradații în plus.

Horoscop săptămânal 14 noiembrie – 20 noiembrie 2022 – BALANȚĂ

Voi stați bine la capitolul acte, studii, relația cu rudele apropiate și cu drumurile. O să tot aveți de mers pe ici, pe colo și o să fie cam obositor.

Horoscop săptămânal 14 noiembrie – 20 noiembrie 2022 – SCORPION

E posibil să luați mai mulți bani pentru ce ați muncit în ultima vreme. E un cumul de sume, că sunt și bani din colaborari.

Horoscop săptămânal 14 noiembrie – 20 noiembrie 2022 – SĂGETĂTOR

O să vă dați osteneala să faceți lucrurile după rigorile momentului, să-i mulțumiți pe șefi, ca să vă aibă în vedere, la o promovare.

Horoscop săptămânal 14 noiembrie – 20 noiembrie 2022 – CAPRICORN

Se poate să intrați într-o rundă de negocieri cu niște angajatori și vedeti cu care dintre ei veți ajunge la un consens, ca să vă puteți angaja, sau poate e o colaborare.

Horoscop săptămânal 14 noiembrie – 20 noiembrie 2022 – VĂRSĂTOR

O sa jonglați cu niște bani ca să acoperiți niște cheltuieli pe care le-ați tot amanat și o să fiți mai economi, ca să nu recurgeți la vreun împrumut.

Horoscop săptămânal 14 noiembrie – 20 noiembrie 2022 – PEȘTI

O să vă bucurați de un câștig pentru care v-ați zbătut vreme îndelungată și o să atingeți un alt nivel profesional, că v-ați depășit competențele.