Ești Sănătos

Arma secreta a femeilor a fost și va rămâne privirea. Ce lucruri nu vei afla niciodată de la specialista care îți modelează sprâncenele

sprancene salon

Vine sezonul rece, iar noi, fără să observăm, adăugăm haine pe noi ca să ne fie tot mai cald. Fața este unica parte a corpului care rămâne mereu dezgolită, care ne reprezintă. O față frumoasă este însoțită de o privire luminoasă, imposibilă fără sprâncene de un contur aparte.

La ce trebuie să atragem atenție în primul rând, dacă ne dorim sprâncene frumoase.

Accentul pe sprâncene

Cu scopul de a da sprâncenelor o formă frumoasă, folosim creion moale, cu care vom desena linii pe partea de sus și de jos, apoi întreaga sprânceană în interiorul conturului.

Nu exagerați cu forma

Chiar dacă aveți sprâncene subțiri, nu încercați să desenați o formă mai mare cu creionul. Acestea vor avea un aspect nenatural.

Pieptănarea este esențială

Înainte de a fi vopsite, sprâncenele trebuie pieptănate. Pentru a face acest lucru, peiptănați cu peria în direcția de creștere a părului de la nas spre temple.

Gel cu un ton mai intunecat

În cazul în care utilizați gel de tonifiere pentru sprâncene, trebuie să fie cu un ton mai întunecat, iar în cazul în care un creion – cu un ton mai deschis.

Nu risca, vopsind acasă

Nu-ți place să pierzi timp în fiezare zi pentru sprâncene? Vopsește-ți sprâncenele cu o vopsea specială. Pur și simplu nu o face la domiciliu, deoarece rezultatele pot fi imprevizibile.

Rimel pentru sprâncene

O altă opțiune pentru ca sprâncenele să nu fie trase cu creion, încercă rimel pentru sprâncene. Aceasta va îngroșa sprancenele în doar câteva secunde.

Există ceară și pentru sprâncene

Cu scopul de a se obține forma corectă a sprâncenelor și o arcuire frumoasă, profitați de ceara destinată sprâncenelor. Aceasta vă va ajuta să le aranjați fir cu fir, obținând forma lor corectă.

P.S: Arma secreta a femeilor a fost și va rămâne privirea.