Ești Sănătos

Ce să faceți sa imbunatiti nivelul de magneziu din organism

magnesio novo

Magneziul este vital pentru bunăstarea noastră generală, deoarece acest mineral este disponibil în toate celulele corpului și are o contribuție la peste 300 de proceduri enzimatice. În afară de asta, magneziul este necesar pentru controlul obișnuit al glucozei, menținând o grosime tipică a osului, capacitatea pneumonică obișnuită și ritmicitatea inimii obișnuite. Cu toate acestea, inadecvarea acestui mineral este excepțional de normală și provoacă diverse probleme medicale, multi indivizii experimentează efectele rele. Deoarece nu apare în testele de sânge, fiindca doar 1% din magneziu este pus în sânge, specialiștii deseori diagnosticheaza gresit aceste neajunsuri.

După cum arată dr. Norman Shealy, dr., Ph.D. este un neurochirurg american și un pionier în soluția de chin „Fiecare boală cunoscută este legată de lipsa de magneziu, așa că” magneziul este cel mai de bază mineral necesar pentru sănătatea electrică a fiecărei celule din organism. O inadecvare a magneziului ar putea fi responsabilă de un număr mai mare de afecțiuni decât un alt supliment. “

Acestea sunt avantajele medicale ale magneziului: 1. Cunoașterea optimă – Magneziul își asumă o parte în mai mult de 300 de proceduri enzimatice în organism, care sunt imperative pentru capacitatea organelor și a țesuturilor. Îmbunătățește capacitățile complexe ale cerebelului și, ulterior, ajută bunăstarea intelectuală. Îmbunătățește memoria – Acest mineral este conectat la potențialul de memorie, iar cercetătorii au afirmat că nivelurile scăzute de magneziu din cerebrum sunt identificate cu o muncă de memorie precară. Previne Alzheimerul – Studiile au descoperit că dezvoltarea plăcii este evidentă în legătură cu capacitățile subiective în scădere simptomatice ale patogenezei bolii Alzheimer. În plus, studiul a demonstrat că, prin avansarea nivelului de magneziu în minte, se poate menține o diminuare mai mare a capacității intelectuale.

2. Detoxifierea – Magneziul ajută la eliminarea acizilor, otrăvurilor, gazelor, daunelor și diferitelor degradări din organism, care epuizează suplimentele de bază necesare pentru bunăstarea noastră ideală. Magneziul este fixarea fundamentală în multe purgative utilizate pentru a atenua blocajul, deoarece sporește motilitatea tractului gastro-intestinal și a colonului și intensifică eliminarea contaminanților. 3. Îmbunătățirea spiritului și a stresului – Magneziul susține sistemul senzorial și în felul acesta reduce anxietatea și sporește starea de spirit. Afectarea sistemului senzorial a fost descoperită pentru a duce la diferite probleme medicale, inclusiv tristețe și demență.

4. Echilibreaza zahărul din sânge – Magneziul este implicat în controlul și întreținerea nivelurilor de glucoză din sânge, astfel încât insuficiența acestuia împiedică evacuarea insulinei și capacitatea de a transfera glucoza în celule. Cercetătorii au descoperit că suplimentarea rutinei alimentare cu magneziu prin suplimente alimentare sau pe cale orală mărește eliberarea de insulină și reacția la pacienții cu diabet zaharat de tip 2. 5. Îmbunătățirea sănătății inimii – Într-un amestec cu calciu și potasiu, magneziul direcționează capacitatea de constricție musculară și bătăi de inimă. În plus, magneziul ajută la direcția motivațiilor nervoase și la menținerea bunăstării cardiovasculare.

6. Oasele și articulațiile întărite – 60% din magneziu este adunat în oase, în timp ce restul este disponibil în sânge și țesuturi moi. Pe șansa de a scădea nivelurile sale, corpul o cere și celulele trebuie să tragă magneziul din evoluția oaselor. Cu toate acestea, magneziul nu este în niciun caz singurul mineral necesar pentru oasele solide, deoarece în plus ar trebui să fie într-o ajustare cu calciu. Când este luat din oase, nivelurile de calciu devin considerabil mai mari, ceea ce duce la calcificarea oaselor și a articulațiilor și la condiții cum ar fi osteoartrita.

7. Prevenirea insomniei – Bunăstarea noastră generală este dictată în esență de măsurile de odihnă solidă pe care o primim în fiecare zi. Magneziul poate trata viabil o tulburare de dormit și poate oferi o odihnă profundă, de noapte. Pentru a fi specific, ajustarea hormonilor, de exemplu, melatonina care determină odihnă și diminuează nivelurile de cortizol, se bazează pe reglarea solidă a magneziului în organism. Acest mineral desface mușchii și avansează o odihnă solidă în timpul nopții.

Pericole de deficit de magneziu – Persoanele care se află într-un pericol ridicat al insuficienței de magneziu trebuie să ia măsuri pentru a le remedia cu un scop final specific de a păstra diverse probleme medicale. Acestea includ: Boala Crohn, boala Celiac și pacienții cu alte afecțiuni gastro-intestinale sunt în plus la un risc mai mare, deoarece au o capacitate scăzută de asimilare a suplimentelor de admitere alimentară. ; Alcoolicii – Exagerarea de băuturi cronice provoacă probleme gastrointestinale și în acest fel avansează expulzarea magneziului prin pipi. ; Diabetul de tip 2 – O grupare mare de glucoză din sânge determină o urinare extinsă și un pericol extins de afectare a rinichilor.; Persoanele mai batrane vor lua probabil un medicament care se poate amesteca cu asimilarea magneziului. ; Consumul in exces de magneziu

Aceste cazuri sunt mai puțin frecvente, totuși există anumiți factori de risc legați de consumul de magneziu care depășesc 5.000 mg pe zi, iar cele mai cunoscute efecte secundare includ: Bătăi neregulate ale inimii; Crampe abdominale; Infracțiuni de inimă; Greaţă; Diaree; Vărsături. În acest fel, in orice moment te simti obosit sau epuizat, nu da fuga la cafenea ci ia o doza de magneziu. Ar trebui să vă îmbunătățiți nivelurile în organism și să reînnoiți celulele, cu un scop final specific de restabilire a bunăstării și prosperității.