Ești Sănătos

1 linguriță pe zi și grăsimea va dispărea!

380655

Cea mai recentă descoperire în lupta împotriva kilogramelor în plus nu doar că te ajută să scapi de grăsimea abdominală și să elimini excesul de apă din corp, dar, de asemenea, susține funcția cerebrală, memoria, auzul și vederea. Este cu adevărat eficientă când este combinată cu exerciții cardio și antrenamente regulate.

Ingrediente:

125 de grame de hrean proaspăt
4 lămâi
O bucățică de rădăcină proaspătă de ghimbir (aproximativ 2 centimetri)
3 linguri de miere
2 linguri de scorțișoară
Mod de Preparare:

Începe prin a pregăti hreanul și ghimbirul. Poți folosi un robot de bucătărie pentru a-i mărunți.

Stoarce sucul din cele patru lămâi și amestecă-l cu hreanul și ghimbirul mărunțite. Amestecă bine timp de aproximativ trei minute.

Adaugă scorțișoara și mierea și amestecă până când obții un sirop omogen.

Transferă amestecul într-un borcan de sticlă și păstrează-l la rece.

Pentru a profita la maximum de beneficii, consumă o linguriță de două ori pe zi: dimineața și înainte de antrenament sau masa principală.

Repetă această rutină timp de trei săptămâni.

De ce Hreanul este Benefic pentru Sănătate?

Hreanul este o rădăcină minunată care oferă numeroase beneficii pentru sănătate. Printre acestea se numără capacitatea de a elimina bacteriile responsabile de boli precum dizenteria, salmoneloza, tuberculoza și diferiți paraziți. De asemenea, îmbunătățește funcția sistemului digestiv, stimulând secreția stomacului, a intestinelor și a enzimelor pancreatice.

Hreanul are un impact pozitiv asupra ficatului, inimii și circulației sângelui, fiind un excelent diuretic și ajutând în problemele de reumatism.

Această rețetă, cu hreanul său ca ingredient de bază, combinat cu ghimbirul, scorțișoara și lămâile, creează un amestec puternic pentru pierderea în greutate și promovarea sănătății generale. Cu toate acestea, este important să consulți un specialist medical înainte de a începe orice program de slăbire sau de suplimentare a dietei pentru a te asigura că este potrivit pentru nevoile tale individuale.