Ești Sănătos

11 lucruri pe care sufletul tău vrea să le cunoști

suflet vrea

Sufletul nostru ne vorbeste adesea si am face bine sa il ascultam!

1. Unii oameni vorbesc cu tine in timpul lor liber si altii isi fac timp ca sa vorbeasca cu tine. Astazi si in fiecare zi poti sa fii cel din urma pentru cei pe care ii iubesti.

2. Cel mai mic act de bunatate este intotdeauna mai valoros decat cea mai mare intentie.

3. Subestimam prea des puterea unei atingeri, a unui zambet, a unui cuvant bland, a capacitatii de a asculta, a unui compliment onest sau a celui mai mic gest care arata ca iti pasa. Toate au potentialul de a transforma viata cuiva.

4. Uneori trebuie sa fii bun cu ceilalti nu fiindca ei sunt buni, ci pentru ca tu esti.

5. Daca vrei ca altii sa fie fericiti, poti sa practici compasiunea. Daca vrei ca tu sa fii fericit, poti sa practici compasiunea.

6. Cand gasesti pacea in interiorul tau, devii acel tip de persoana care poate trai in pace cu ceilalti.

7. De obicei, nu ceea ce ai sau locul in care esti sau ceea ce faci te fac fericita sau nefericita, ci ceea ce gandesti despre ele.

8. Fericirea nu este o reactie sau un rezultat. Este o alegere facuta pe moment. Las-o sa fie a ta.

9. O buna parte din ceea ce te impiedica sa progresezi este faptul ca iti mentii experientele negative ale trecutului vii in mintea ta. Lasa-le sa PLECE!

10. Poti sa fii obosita sau dezamagita sau suparata sau sa te simti inconfortabil. In ciuda acestora, cea mai buna optiune pe care o ai chiar acum este de a merge inainte cu incredere.

11. Nu costa nimic sa fii pozitiv. Si schimba lucrurile in mai bine.