Ești Sănătos

3 zodii nascute sub o stea norocoasa. Ei au cel mai mare noroc in viata

stea noroc

Cand vine vorba de noroc, unele zodii au cu ce se lauda. Toate le merg din plin pe toate planurile, iar lucrurile care par a fi ghinioane iau o turnura neasteptat de buna. Am descoperit care sunt zodiile cele mai norocoase din horoscop si ce trebuie sa faca fiecare din ele ca sa profite din plin de ce le ofera viata.

Fecioara

Fecioara crede ca tot ce are este obtinut prin munca asidua si nu este departe de adevar. Insa si norocul are un cuvant de spus in viata sa. Poate ca unii nativi nici nu isi dau seama cat de norocosi sunt pentru ca la ei norocul nu se manifesta in modul ”clasic” – nu gasesc bani pe jos, nu castiga la loto.

Insa viata le ofera exact situatiile de care au nevoie atunci cand au nevoie de ele. Trebuie sa depuna putin efort ca sa intoarca lucrurile in favoarea lor, dar, in general, soarta e de partea lor.

Ce trebuie sa faca Fecioara pentru a profita de norocul sau – Ai nevoie de intuitie si inteligenta ca sa stii cum sa intorci lucrurile in favoarea ta. Fecioarele au aceste atuuri, dar trebuie sa fie mai deschise catre nou si mai curajoase. Nativii acestei zodii sunt destul de precauti, ceea ce e bine in anumite situatii, dar de multe ori ii impiedica sa ajunga acolo unde merita.

Gemeni

Daca nu castiga la loto este doar pentru ca nu joaca. Gemenii au parte de noroc in cel mai pur sens al cuvantului. Dar viata tinde sa-i ia peste picior uneori, caci norocul apare abia atunci cand au ajuns intr-o situatie limita. Cand au buzunarele goale si sunt intr-o situatie disperata, abia atunci se intampla sa gaseasca, ca prin minune, niste bani uitati printr-un buzunar.

Ce trebuie sa faca Gemenii pentru a profita de norocul lor – In primul rand, sa nu isi piarda speranta – sa incerce sa gaseasca o rezolvare chiar si atunci cand sunt la capatul puterilor, caci norocul le va surade exact atunci. In plus, ar fi trebui sa fie constienti de faptul ca s-au nascut sub o stea norocoasa si sa-si incerce norocul la propriu participand la concursuri de tot felul.

Sagetator

Daca intrebi orice Sagetator, o sa-ti spuna ca el nu se considera o persoana norocoasa. De fapt, au destul noroc, doar ca nu prea stiu cum sa profite de el. Le place sa-si traiasca viata, sa profite de orice moment, asa ca norocul le cam scapa printre degete. Daca un Sagetator primeste o suma de bani, o va cheltui in cateva zile pe nimicuri, fara sa se aleaga cu ceva concret.

Daca i se ofera un loc de munca foarte bun, i se va parea ca-l solicita prea mult si nu mai apuca sa se relaxeze… si tot asa. Sagetatorul se asteapta sa-i apara in cale ocaziile perfecte, fara sa-si dea seama ca altii ar fi mai mult decat multumiti cu ceea ce are el.

Ce trebuie sa faca Sagetatorul pentru a profita de norocul sau – Ar fi bine sa gandeasca mai mult in perspectiva. Chiar daca situatia ivita pare ca aiba multe neajunsuri, nu trebuie sa-i dai cu piciorul, ci sa te gandesti cum o poti intoarce in avantajul tau.